nodas_21greek Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ωραίο action παιχνιδάκι, το έχουμε λιώσει εδώ και μερικές μέρες με κάτι φίλους στο xbox. Παίζουμε 4 μαζί!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ωραίο φαίνεται αλλά δεν μου λέει κάτι εμένα. Console game.
GabrielConnor Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Αυτό είναι η παιχνιδάρα Call Of Cthulhu :Dark Corners Of The Earth αλλά πιστεύω πώς βάζει ο Νόντας. PS: Η υπογραφή σου θα έπρεπε να είναι: "That is not dead which can eternal lie, and with strange Aeons even death may die" @nontas : To έχω παίξει σίγουρα αλλά δεν θυμάμαι πώς λέγεται!!! Έπαιζε και τετραπλό ε; Gauntlet μήπως;
nodas_21greek Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 To έχω παίξει σίγουρα αλλά δεν θυμάμαι πώς λέγεται!!! Έπαιζε και τετραπλό ε; Gauntlet μήπως; [/left][/center] Gauntlet (Seven Sorrows)! Σειρά σου!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Εγώ θυμάμαι το παλιό gauntlet.
everfrost Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 "That is not dead which can eternal lie, and with strange Aeons even death may die" Fixed! Παιχνιδάρα! Call Of Cthulhu The dark corners of the earth!
Tom_Bombadill Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Τι έγινε ρε τσακάλια..? Το παρατάμε το παιχνιδάκι? Ας βάλει κάποιος..
GabrielConnor Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Εύκολη αλλά αξίζει αναφοράς οπότε θα το βάλω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Abe's Odyssey! (ή μήπως Abe's Exodus; ) "Hello!" "Hello!" "Follow me!" "OK!" *πορδή* *γέλιο*
GabrielConnor Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Το Odyssey είναι! Ti παιχνιδάρα!!! All Of You!!! Follow me!!!! Ok, OK, OK, OK, OK!!!! Βάζεις
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Θα βάλω όταν γυρίσω σπίτι. Πρέπει κάπου να ξαναπαίξω το Abe's Odyssey και το Exodus. Είχαν γέλιο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Εμ τι; Είχε φάση, αλλά ήταν δύσκολο (για μένα ). Ωραίο concept κιόλας. Βάζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις