klainmaingr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 cmr:dirt? leme tora... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 richard burns? Σωστός ο hexenlord Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 an ke den boro na pexo racing game pou den ehi piravlous ke nitro xero oti to richard burns rally itan apo ta kalitera,an ohi to kalitero wrc sim. Krima gia ton idio ton odigo RIP dude. gia tous palious gamers.hint:ine ftiagmeno me tin doom2 engine. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δεν μου έρχεται το όνομα στο μυαλό, μου θυμίζει κάπως ένα παιχνίδι που τέλειωνε σε κάτι σαν monger και είχε στο εξώφυλλο έναν τύπο με κράνος σαν του Cyclops και είχες όπλα και μαγικές (psychic; ) δυνάμεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 les to cybermage alla den ine afto,pane pio piso.'94 kapou eki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Heretic? Δε μου μοιαζει, αλλα δε το θυμαμαι καλα κιολας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 ohi oute heretic\hexen gia na voithiso ihe kapia stihia rpg,ke anamignie tehnologia me medieval/fantasy peritiligma.Ine shetika gnosto gia ekini tin periodo.Prosfata navathmistike i mihani tou meso opengl ipostirixis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Α ναι, το Cybermage έλεγα εγώ. Πως μου κόλλησε το monger. Περισσότερες πληροφορίες βλέπω, για να δούμε. edit: Μπα, δεν μου έρχεται τώρα. Standard θα το ξέρω όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Παιδιά εγώ εικόνα δεν βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamchaser Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Oute egw... O_o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Σε εμενα δε φαινοταν με firefox, ανοιξε ομως με Internet Explorer, δε ξερω τι κολλημα εχει :-? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 ela pame ali mia,sas diskolepsa,alla ti gamers iste!C'mon an den to vrite dino eteria. to pehnidi ine tou 96 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 To βρηκα! Strife σωστα? Το 1994 με μπερδεψε πιο πανω, το 1996 μου εκατσε πιο καλα Αληθεια λεει να ασχοληθεις σημερα μαζι του αν δε το εχεις πιασει? Το Doom με τις αναβαθμισεις το ευχαριστηθηκα πολυ, αλλα ηταν και λογω νοσταλγιας, αυτο δε το εχω πιασει καθολου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Τώρα που είδα το σήμα πάλι με το όνομα, κάτι μου θύμισε, αλλά γενικά είναι ένα παιχνίδι που "πέρασε κάτω από το ραντάρ μου", οπότε δεν θα το έβρισκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 ne asmilon afto ine! Boris na to dokimasis an thes me tin nea mihani (jstrife, sta protipa tou jdoom) alla ta modela paramenoun sprite based.Vlepis den ihe toooso megali fan base gia na katsoun na shediasoun 3d models gia opla,adikimena ktl. polles plirofories tha vris edo: http://www.doomsdayhq.com/ ke fisika filtate mod vazis shot! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις