Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Semi Off-topic: Πολλά έχουν ξαναμπεί, αλλά δεν πειράζει. (το λέω για μένα που το κάνω ) On-topic: Το συγκεκριμένο δεν το έπαιξα ποτέ, αλλά έχω δει playthrough και το είχα ψάξει λίγο λόγω του ομόνυμου βιβλίου. 2
Greygore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Ahem... I Have No Mouth And I Must Scream; Αν και η Nightdive Studios αν δεν κάνω λάθος απλά έκανε το port/publish προς Steam μεριά (όπως και πολλά, πολλά άλλα classics, βλ. System Shock, Turok, Tex Murphy κ.ο.κ.), αρχικός publisher νομίζω ήταν η Cyberdreams (οι ίδιοι publisher που είχαν κυκλοφορήσει τα Dark Seed); Fun fact, μέχρι και σήμερα υπάρχει διαθέσιμη physical έκδοση του παιχνιδιού απο την σελίδα του συγγραφέα Harlan Ellison (αν και αμφιβάλλω να είναι η ίδια με αυτή που βγήκε στα ράφια). 1
tommybertsen Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Σωστός. Νομίζω πως όντως το port μόνο έγινε από την συγκεκριμένη, not sure. Βάζεις 1
Greygore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Συγνώμη για την καθυστέρηση, κάποια θεματάκια με το internet κ.τ.λ., αλλά τουλάχιστον μου έδωσε ευκαιρία να επιστρέψω σε ένα απο τα αγαπημένα μου RPG series:
Tobajara Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Ε καλά τώρα, Lands of Lore 2: Guardians of Destiny! Ο τύπος με το μουσάκι μου είναι αξέχαστος! 1
Greygore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Σωστός, δικό σου Δεν κατάφερα να πάρω δικό μου screenshot δυστυχώς αυτή τη φορά, καθώς το emulation για 3Dfx θέλει αρκετή δουλειά για να δουλέψει σωστά μέσω DOSBox, οπότε και προτίμησα το (λιγότερο ευδιάκριτο) software rendering
Tobajara Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Πάμε λοιπόν. Πολύ ιδιαίτερο και πρωτοπόρο παιχνίδι σε κατηγορία με λίγους εκπροσώπους, οπότε εικάζω και εύκολο. 1
Sartiv Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 α καλα, για κανα τεταρτο εχασα το Lands of Lore 2 οντως αξεχαστες εποχες! 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Tobajara είπε Πάμε λοιπόν. Πολύ ιδιαίτερο και πρωτοπόρο παιχνίδι σε κατηγορία με λίγους εκπροσώπους, οπότε εικάζω και εύκολο. Πρέπει να είναι το High Seas Trader. 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Υπέροχες ιδέες, μέτρια εκτέλεση (εντωμεταξύ, το έτρεχα σε έναν επικό κουβά που με το ζόρι το άντεχε...):
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Πολύ σωστά, συνεχίζεις.
tommybertsen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Ρε συ , δεν μου ερχόταν τι είναι και ήρθε και μου το είπε η κοπέλα μου (είδε που κοιτούσα την εικόνα). Να ανησυχώ; 😛 Δεν το λέω γιατί δεν το βρήκα εγώ in the first place, και έλεγξα για να δω αν έχει δίκιο (με έφαγε η περιέργεια ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις