G.TH. Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Το πρόδωσε το αιλουροειδές: WWII Battle Tanks :T-34 v Tiger Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emmanuel5 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Mπράβο! Αν και δεν πρόκειται για "αρχαίο" παιχνίδι (κυκλοφόρησε το 2008) δεν το γνωρίζει πολύς κόσμος γιατί η Lighthouse Interactive που έκανε τη διανομή της αγγλικής έκδοσης έκλεισε λίγο μετά την κυκλοφορία του και το παιχνίδι εξαφανίστηκε γρήγορα από τα μαγαζιά, "φυσικά" κα ψηφιακά. Πρόκειται για έναν καταπληκτικό εξομοιωτή άρματος, αλλά δυστυχώς το πολύ σύντομο single player campaign (12 αποστολές όλο κι όλο, 6 με τους Ρώσους και άλλες 6 με τους Γερμανούς) και ο ελλιπής editor, που σου επέτρεπε να φτιάξεις τους δικούς σου χάρτες, αλλά όχι και αποστολές, μειώνουν πολύ την αξία του. Κρίμα, γιατί με περισσότερες αποστολές και βελτιωμένο editor θα ήταν ένας απο τους καλύτερους tank sims που βγήκαν ποτέ. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από emmanuel5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Wargame: European Escalation? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Σωστός, δεν χρειάζεται ερωτηματικό. Έβαλα επίτηδες φωτογραφία με ζουμ για να το καλύψω, δεν παίζεται τόσο χαμηλά. Στρατηγικής RTS φυσικά και σαν περίοδο καλύπτει τον Ψυχρό πόλεμο. Πλέον δύσκολα μπορεί να παίξει κάποιος multi, περιμένεις καμια ώρα, αλλά οι εκστρατείες που έχει μπορούν να κρατήσουν εύκολα 50 ώρες. Συνέχειες το Airland Battle(Σκανδιναβία) με προσθήκη αεροπλάνων, το Red Dragon(Άπω Ανατολή) με προσθήκη πλοίων και μάχες 10-10, και το Steel Division Normandy 44 (χαιδευτικά Steak Division). Βασικά έχει, δηλαδή όλα έχουν, ένα ελάττωμα που έχουν τα περισσότερα παιχνίδια, όταν γίνεται μάχη σε 2 ή 3 διαστάσεις: οι μηχανισμοί μάχης σε κάποια από αυτές είναι κατώτεροι ή και αστείοι συγκριτικά με την άλλη. Εδώ αφορά το πως χρησιμοποιούνται τα ελικόπτερα, στις συνέχειες και τα τζετ και τα πλοία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Σειρά μου τώρα! Μια θρυλική αρχαιολογία που θυμήθηκα πρόσφατα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siralexgio7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα. Πρώτη φορά "μπαίνω" σε αυτό το section. Αγαπημένο μου παιχνίδι σε amstrad cpc 464! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε Καλησπέρα. Πρώτη φορά "μπαίνω" σε αυτό το section. Αγαπημένο μου παιχνίδι σε amstrad cpc 464! Στις 31/12/2006 στις 12:42 ΠΜ, doitjustdoit είπε Όταν υπάρξει σωστή απάντηση, αυτός που έβαλε τη φωτογραφία λέει "σωστό" και αυτός που το βρήκε βάζει νέα εικόνα. Διαβάζουμε το πρώτο post. Δεν βρήκες την προηγούμενη, άρα δεν είναι η σειρά σου (εκτός και αν ο προηγούμενος πει "να το πάρει το ποτάμι" ) Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από tommybertsen 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siralexgio7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Διαβάζουμε το πρώτο post. Δεν βρήκες την προηγούμενη, άρα δεν είναι η σειρά σου (εκτός και αν ο προηγούμενος πει "να το πάρει το ποτάμι" ) Ναι, φίλε μου, συγγνώμη.😊 Στις 29/5/2018 στις 12:49 ΜΜ, Tobajara είπε Σειρά μου τώρα! Μια θρυλική αρχαιολογία που θυμήθηκα πρόσφατα! River raid! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Σωστός ο κύριος! River Raid λοιπόν και απορώ πώς δεν πετάχτηκε κανείς νωρίτερα! Επιστροφή στην κανονική ροή του προγράμματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siralexgio7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Tobajara είπε Σωστός ο κύριος! River Raid λοιπόν και απορώ πώς δεν πετάχτηκε κανείς νωρίτερα! Επιστροφή στην κανονική ροή του προγράμματος. Τώρα παίζω εγώ, δηλαδή; Επειδή έβαλα (κατά λάθος) εικόνα, πριν λίγο, να την ξαναβάλω;- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε Τώρα παίζω εγώ, δηλαδή; Επειδή έβαλα (κατά λάθος) εικόνα, πριν λίγο, να την ξαναβάλω;- Καλύτερα να την ξαναβάλεις, για να μην ψαχνόμαστε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siralexgio7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα. Αγαπημένο μου παιχνίδι σε amstrad cpc 464(εύκολο)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Στην αρχή νόμιζα για κάνα Ikari Warriors αλλά Rambo: First Blood Part 2; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siralexgio7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 And the winner is...!!! Παίξε μπάλα!- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις