Προς το περιεχόμενο

Identify the screenshot - Βρες ποιό παιχνίδι είναι - Topic v1

doitjustdoit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mπράβο! Αν και δεν πρόκειται για "αρχαίο" παιχνίδι (κυκλοφόρησε το 2008) δεν το γνωρίζει πολύς κόσμος γιατί η Lighthouse Interactive που έκανε τη διανομή της αγγλικής έκδοσης έκλεισε λίγο μετά την κυκλοφορία του και το παιχνίδι εξαφανίστηκε γρήγορα από τα μαγαζιά, "φυσικά" κα ψηφιακά. Πρόκειται για έναν καταπληκτικό εξομοιωτή άρματος, αλλά δυστυχώς το πολύ σύντομο single player campaign (12 αποστολές όλο κι όλο, 6 με τους Ρώσους και άλλες 6 με τους Γερμανούς) και ο ελλιπής editor, που σου επέτρεπε να φτιάξεις τους δικούς σου χάρτες, αλλά όχι και αποστολές, μειώνουν πολύ την αξία του. Κρίμα, γιατί με περισσότερες αποστολές και βελτιωμένο editor θα ήταν ένας απο τους καλύτερους tank sims που βγήκαν ποτέ.

Επεξ/σία από emmanuel5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστός, δεν χρειάζεται ερωτηματικό.
Έβαλα επίτηδες φωτογραφία με ζουμ για να το καλύψω, δεν παίζεται τόσο χαμηλά.
Στρατηγικής RTS φυσικά και σαν περίοδο καλύπτει τον Ψυχρό πόλεμο.
Πλέον δύσκολα μπορεί να παίξει κάποιος multi, περιμένεις καμια ώρα, αλλά οι εκστρατείες που έχει μπορούν να κρατήσουν εύκολα 50 ώρες.
Συνέχειες το Airland Battle(Σκανδιναβία) με προσθήκη αεροπλάνων, το Red Dragon(Άπω Ανατολή) με προσθήκη πλοίων και μάχες 10-10, και το Steel Division Normandy 44 (χαιδευτικά Steak Division).
Βασικά έχει, δηλαδή όλα έχουν, ένα ελάττωμα που έχουν τα περισσότερα παιχνίδια, όταν γίνεται μάχη σε 2 ή 3 διαστάσεις: οι μηχανισμοί μάχης σε κάποια από αυτές είναι κατώτεροι ή και αστείοι συγκριτικά με την άλλη. Εδώ αφορά το πως χρησιμοποιούνται τα ελικόπτερα, στις συνέχειες και τα τζετ και τα πλοία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε

Καλησπέρα. Πρώτη φορά "μπαίνω" σε αυτό το section. Αγαπημένο μου παιχνίδι σε amstrad cpc 464!

20180604_170943.jpg

Στις 31/12/2006 στις 12:42 ΠΜ, doitjustdoit είπε

Όταν υπάρξει σωστή απάντηση, αυτός που έβαλε τη φωτογραφία λέει "σωστό" και αυτός που το βρήκε βάζει νέα εικόνα.

Διαβάζουμε το πρώτο post. Δεν βρήκες την προηγούμενη, άρα δεν είναι η σειρά σου :) (εκτός και αν ο προηγούμενος πει "να το πάρει το ποτάμι" :P

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 1
  • Thanks 1

9 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Διαβάζουμε το πρώτο post. Δεν βρήκες την προηγούμενη, άρα δεν είναι η σειρά σου :) (εκτός και αν ο προηγούμενος πει "να το πάρει το ποτάμι" :P

Ναι, φίλε μου, συγγνώμη.😊

Στις 29/5/2018 στις 12:49 ΜΜ, Tobajara είπε

Σειρά μου τώρα! Μια θρυλική αρχαιολογία που θυμήθηκα πρόσφατα!

123.jpg.9d01031e0461e826c5dbf4c43fa7d907.jpg

River raid!

• Like 1

1 ώρα πριν, Tobajara είπε

Σωστός ο κύριος! River Raid λοιπόν και απορώ πώς δεν πετάχτηκε κανείς νωρίτερα!

Επιστροφή στην κανονική ροή του προγράμματος.

Τώρα παίζω εγώ, δηλαδή; Επειδή έβαλα (κατά λάθος) εικόνα, πριν λίγο, να την ξαναβάλω;-

5 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε

Τώρα παίζω εγώ, δηλαδή; Επειδή έβαλα (κατά λάθος) εικόνα, πριν λίγο, να την ξαναβάλω;-

Καλύτερα να την ξαναβάλεις, για να μην ψαχνόμαστε.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...