Προς το περιεχόμενο

Identify the screenshot - Βρες ποιό παιχνίδι είναι - Topic v1

doitjustdoit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα κάπως... μέτριο point n' click adventure game με στοιχεία cyberpunk - ήταν αρκετά ambitious για τον καιρό του (αλλά δυστυχώς είχε αρκετά "θέματα" με pacing, pixel-hunting και προβληματικό story).

svE98oz.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, djcat said:

nightlong, το είχες τελειώσει;

Σωστός! Nightlong - Union City Conspiracy, το είχα φτάσει κοντά στο τέλος (διάβασα guide χρόνια μετά και ανακάλυψα πως είμουν κυριολεκτικά 2 γρίφους πριν το τέλος όταν το παράτησα :P ) - ειδικά το κομμάτι στο VR amusement park θυμάμαι πως μου είχε σπάσει τα νεύρα τότε. Εν το μεταξύ, κάτι άλλο που με είχε "ενοχλήσει" τότε ήταν το πόσο... άκυρες ήταν μερικές απο τις περιοχές, έβγαζε το feeling πως οι δημιουργοί ήθελαν να κάνουν παράλληλα cyberpunk, historical, comedy και paranormal themes και στο τέλος τα ρίξανε όλα μαζί, δικαιολογόντας τα με πολύ "πρόχειρο" τρόπο.

Δικό σου πάντως :) 

Edit: Αλήθεια, το συγκεκριμένο εμφανίστηκε ποτέ προς digital distribution μεριά;  Έχω τα δισκάκια και κάθονται κάπου σπίτι αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα έχει ασυμβατότητες με πιο μοντέρνα συστήματα, και απο μια ματιά που έριξα στο GOG, δεν το έχουν...

Επεξ/σία από Greygore
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...