Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Outcast  αλλά ναι, σωστός :P  Η 1.1 version που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό συγκεκριμένα - κρίμα που ακόμα είναι bugged μέχρι αηδίας (και το remaster/re-release που κυκλοφόρησε πρόσφατα έχει... άλλα προβλήματα :( ). Δικό σου.

Δημοσ.
On 4/21/2018 at 15:40, GhostRiderLSOV said:
  Hide contents

Περιμένω να δω Ekthelion / Greygore combo-review κάποτε... :P

Βρε λές; Να κάνουμε κανένα collaboration όλοι οι insomniacs, α λα Captain Planet;  :P  By your powers combined, I am Captain Nostalgia κτλ κτλ.

@hexenlord Δικό σου το screenshot :P 

• Like 1
Δημοσ.

Εύκολο... για όποιον το ξέρει αλλά δεν ξέρω αν εδώ έχουμε κανόνα να *μην απαγορεύονται τα παιχνίδια για iPhone - iPad... δε θα πω ποιο είναι γιατί βαριέμαι να βάζω.

*Εκτός αν επιτρέπεται.

Δημοσ.

Αχα μαλιστα, μηπως να αφησουμε στο σκρινσοτ του -αγαπητου κατα τα αλλα- Γιωργουκου (που δεν ειναι και η σειρα του) και να παμε στο παρακατω?Λεω γω τωρα.

ne kala.jpg

Δημοσ.

Τέλος πάντων εγώ το εχω παίξει σε iPad ως clash of racers extreme racing... εκτός από appstore δεν το βρίσκεις πουθενά.

Δημοσ.
1 hour ago, hexenlord said:

Αχα μαλιστα, μηπως να αφησουμε στο σκρινσοτ του -αγαπητου κατα τα αλλα- Γιωργουκου (που δεν ειναι και η σειρα του) και να παμε στο παρακατω?Λεω γω τωρα.

ne kala.jpg

Καλά... το συγκεκριμένο το είχαμε κουβέντα στο achievement discord πριν λίγες μέρες, 7th Legion (αν και μοιάζει με διάφορα RTS της εποχής - βλ. C&C, KKnD, Dark Reign - έχει το χαρακτηριστικό πλέον UI για κάρτες/abilities πάνω δεξιά :P )

Δημοσ.
Στις ‎24‎/‎04‎/‎2018 στις 10:09 ΠΜ, Greygore είπε

Βρε λές; Να κάνουμε κανένα collaboration όλοι οι insomniacs, α λα Captain Planet;  :P  By your powers combined, I am Captain Nostalgia κτλ κτλ.

@hexenlord Δικό σου το screenshot :P 

και γω γουστάρω εκτελιον αλλα τα πρωιμα ριβιου με τα μπινελικια. Καταλαβαινω πως κάποιοι δεν τα θέλουν αλλα ρε παιδι μου έβγαζε κατι το επικο, μια βαρβατίλα, μια μασχαλιλα αλλοτερων καιρών. Μου θυμιζε Greg kasavin στο πιο βαρβατο. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Θυμάμαι την διαφήμιση του 7th Legion στα περιοδικά που έλεγε "salute your enemy" (ή κάτι τέτοιο) και ο χαρακτήρας έκανε κωλοδάχτυλο στον ηττημένο, αλλά στο κανονικό art δεν το κάνει. :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...