tommybertsen Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 https://prnt.sc/iovodc Παίζει να το έχω βάλει ξανά (με άλλο screenshot ). 1996, ξύπνησε μνήμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Ρε παιδια ποιο ειναι αυτο το game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Just now, bilythekid said: Ρε παιδια ποιο ειναι αυτο το game? Leo's Fortune Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 9/3/2018 στις 4:21 ΜΜ, tommybertsen είπε https://prnt.sc/iovodc Παίζει να το έχω βάλει ξανά (με άλλο screenshot ). 1996, ξύπνησε μνήμες ohhh shiiieeet , τώρα είδα ότι δεν έχει απαντηθεί Να το πάρει το ποτάμι Spoiler Arcade America το game To leo's fortune υπάρχει και στο steam http://store.steampowered.com/app/355630/Leos_Fortune__HD_Edition/ Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από tommybertsen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Να ξαναζωντανέψουμε λίγο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Cave Story Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 2 hours ago, Greygore said: Cave Story Σωστός! Βάζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Ένα αρκετά ενδιαφέρον αλλά πολύ μπερδεμένο παιχνίδι: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 2 hours ago, Greygore said: Ένα αρκετά ενδιαφέρον αλλά πολύ μπερδεμένο παιχνίδι: Νομίζω daily chthonicle; πρέπει να είχε πέσει το βλέμμα μου πέρσι σε κάποιον που το έπαιζε, αν είναι αυτό είχε ωραίο story paranormal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Σωστός! Αρκετά "περίεργο"... simulator? Strategy? RPG? Μια μείξη βασικά, δεν το έχει δει δυστυχώς πολύς κόσμος και είναι κρίμα - είναι management/sim/RPG game όπου ο παίκτης διαχειρίζεται μια εφημερίδα η οποία καλύπτει paranormal events, απο Cthulhu μέχρι vampires, στέλνοντας τους δημοσιογράφους/paranormal investigators του σε διάφορα quest με μόνο στόχο το επόμενο πρωτοσέλιδο. Δικό σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis92 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από sakis92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, sakis92 είπε Είναι σειρά του sexbox για να βάλει, με την σειρά βάζει όποιος βρίσκει το προηγούμενο. Βtw καλό είναι όταν βάζουμε screenshot να μην αφήνουμε τον τίτλο του παιχνιδιού/όνομα αρχείου φάτσα φόρα Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από tommybertsen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Περίεργο και τρομερά ξεκαρδιστικό game! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 On 4/14/2018 at 2:46 ΠΜ, SeXBOX said: Περίεργο και τρομερά ξεκαρδιστικό game! Το είχα ξεχάσει ρε σεις εντελώς! Κάντε και εσείς ένα reply με quote να "πάρω μυρωδιά" ότι κόλλησε το παιχνίδι γιατί έβαλα κάτι σχετικά άγνωστο. Να το πάρει το ποτάμι... Samuel Roberts - Jazzpunk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Καλά, άγνωστο δεν το λες, απλά κάπως ιδιαίτερο σε αισθητική και στήσιμο. Έλεγα να το απαντήσω αν δεν το έβρισκε κανένας και ξεχάστηκα επίσης (μια και δεν το έχω παίξει ακόμα)... Για να συνεχίσει, βάζω ένα απο τα all-time favorites μου το οποίο έτυχε "κακής" μεταχείρισης πρόσφατα (κλάψ), αλλά του οποίου τρέφω άπειρη συμπάθεια παρά τα (πολλά) ελαττώματα του, απλά και μόνο γιατί ήταν απίστευτα φιλόδοξο για τον καιρό του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις