tommybertsen Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να βοηθήσω για το παραπάνω: THQ Nordic, 1999...Αν χρειαστεί περισσότερη βοήθεια, πείτε μου, το θεωρούσα σχετικά εύκολο Προσπαθείς να σώσεις τη γυναίκα σου (και όλες του χωριού) που είναι σκλαβωμένη από έναν κακό μάγο, τον... (name the game ) Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από tommybertsen 1
tommybertsen Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι, μαζί με THQ Nordic ως publisher αλλά από ότι βλέπω στο steam μαζί και στους devs. Βέβαια φαντάζομαι πως απλά συνέβαλλε για την επανέκδοση στο steam, εκτός και αν ήταν από παλιά κάπως αλλιώς. Infogrames αν έγραφα λογικά θα το βρίσκατε αμέσως Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από tommybertsen
Greygore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Το πιο πιθανό είναι πως απλά κρατάνε τα δικαιώματα απο κάποια εξαγορά της THQ ή Infogrames όταν χρεωκόπησαν (θυμάμαι η Infogrames συγκεκριμένα έκανε σε κάποια φάση συγχώνευση με την Atari λίγο μετα που πήρε την κατηφόρα οικονομικά ) Anyway, το Silver είναι αν δεν κάνω λάθος, απλά δεν είχα πρόχειρη screenshot να βάλω χθές 1
tommybertsen Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Χαχα! Ναι, είναι το silver. Το τσίμπησα πρόσφατα από το gog για να το παίξει η κοπέλα μου που της ξυπνάει μνήμες Δικό σου λοιπόν! 1
Greygore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Το θυμάμαι αμυδρά, να πω την αλήθεια δεν νομίζω να το τερμάτισα ποτέ αλλά.... ας είναι καλά τα re-releases Ακόμα ένα σχετικά εύκολο:
tommybertsen Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 To gunslinger δεν είναι; (coj= call of juarez) 1
Greygore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Σωστός - αρκετά ευχάριστο FPS με κάπως... ιδιαίτερο storytelling, κάπως κρίμα που δεν συνεχίσανε την σειρά. Δικό σου 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Ωραίο arcade shooter το Gunslinger. 2
tommybertsen Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1997 https://prnt.sc/iotsf3 Ιδιαίτερα εύκολο και αυτό. Επίσης από το gog τσιμπημένο για τον ίδιο λόγο με το silver
tommybertsen Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Oh yeah! Αν και πιο πολύ καίγεται η κοπέλα μου γιατί εγώ είμαι άχρηστος στα RTS και ότι έχει να κάνει με στρατηγικής Δικό σου
tommybertsen Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Ένα ακόμη διαμαντάκι μαζί με το "The Dig", το οποίο ο "κολοσσός" gamespot, το έθαψε. 5.5 σε αυτό, 4.5 στο the dig (αν είναι δυνατόν ) Το είχα παίξει γύρω στο 1999 όταν και απέκτησα σοβαρό PC τότε και ήταν από τα λίγα adventures 1ου προσώπου που γούσταρα και είχε ωραίο story. Επειδή δεν ήμουν σίγουρος για το όνομα το youtubαρα και χάζεψα και λίγο gameplay Το blackstone chronicles είναι 2
SeXBOX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Just now, tommybertsen said: Ένα ακόμη διαμαντάκι μαζί με το "The Dig", το οποίο ο "κολοσσός" gamespot, το έθαψε. 5.5 σε αυτό, 4.5 στο the dig (αν είναι δυνατόν ) Το είχα παίξει γύρω στο 1999 όταν και απέκτησα σοβαρό PC τότε και ήταν από τα λίγα adventures 1ου προσώπου που γούσταρα και είχε ωραίο story. Επειδή δεν ήμουν σίγουρος για το όνομα το youtubαρα και χάζεψα και λίγο gameplay Το blackstone chronicles είναι Σωστός! Βάζεις!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις