Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να βοηθήσω για το παραπάνω:

THQ Nordic, 1999...Αν χρειαστεί περισσότερη βοήθεια, πείτε μου, το θεωρούσα σχετικά εύκολο :P 

Προσπαθείς να σώσεις τη γυναίκα σου (και όλες του χωριού) που είναι σκλαβωμένη από έναν κακό μάγο, τον... (name the game :P ) 

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 1
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, μαζί με THQ Nordic ως publisher αλλά από ότι βλέπω στο steam μαζί και στους devs. Βέβαια φαντάζομαι πως απλά συνέβαλλε για την επανέκδοση στο steam, εκτός και αν ήταν από παλιά κάπως αλλιώς. Infogrames αν έγραφα λογικά θα το βρίσκατε αμέσως :P 

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι πως απλά κρατάνε τα δικαιώματα απο κάποια εξαγορά της THQ ή Infogrames όταν χρεωκόπησαν (θυμάμαι η Infogrames συγκεκριμένα έκανε σε κάποια φάση συγχώνευση με την Atari λίγο μετα που πήρε την κατηφόρα οικονομικά :P )

Anyway, το Silver είναι αν δεν κάνω λάθος, απλά δεν είχα πρόχειρη screenshot να βάλω χθές :P 

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα! Ναι, είναι το silver. Το τσίμπησα πρόσφατα από το gog για να το παίξει η κοπέλα μου που της ξυπνάει μνήμες :D :P  

Δικό σου λοιπόν! 

• Like 1
Δημοσ.

Το θυμάμαι αμυδρά, να πω την αλήθεια δεν νομίζω να το τερμάτισα ποτέ αλλά.... ας είναι καλά τα re-releases :P

Ακόμα ένα σχετικά εύκολο:

204450_screenshots_2013-10-20_00019.jpg.8321d38a9912a2b04ebdefee0dfa15e5.jpg

Δημοσ.

Σωστός - αρκετά ευχάριστο FPS με κάπως... ιδιαίτερο storytelling, κάπως κρίμα που δεν συνεχίσανε την σειρά.

Δικό σου :) 

• Like 1
Δημοσ.

Oh yeah! Αν και πιο πολύ καίγεται η κοπέλα μου γιατί εγώ είμαι άχρηστος στα RTS και ότι έχει να κάνει με στρατηγικής :P 

Δικό σου :) 

Δημοσ.

Ένα ακόμη διαμαντάκι μαζί με το "The Dig", το οποίο ο "κολοσσός" gamespot, το έθαψε. 5.5 σε αυτό, 4.5 στο the dig (αν είναι δυνατόν :o )

Το είχα παίξει γύρω στο 1999 όταν και απέκτησα σοβαρό PC τότε και ήταν από τα λίγα adventures 1ου προσώπου που γούσταρα και είχε ωραίο story. 

Επειδή δεν ήμουν σίγουρος για το όνομα το youtubαρα και χάζεψα και λίγο gameplay :P  Το blackstone chronicles είναι :) 

• Like 2
Δημοσ.
Just now, tommybertsen said:

Ένα ακόμη διαμαντάκι μαζί με το "The Dig", το οποίο ο "κολοσσός" gamespot, το έθαψε. 5.5 σε αυτό, 4.5 στο the dig (αν είναι δυνατόν :o )

Το είχα παίξει γύρω στο 1999 όταν και απέκτησα σοβαρό PC τότε και ήταν από τα λίγα adventures 1ου προσώπου που γούσταρα και είχε ωραίο story. 

Επειδή δεν ήμουν σίγουρος για το όνομα το youtubαρα και χάζεψα και λίγο gameplay :P  Το blackstone chronicles είναι :) 

Σωστός! Βάζεις!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...