Προς το περιεχόμενο

Identify the screenshot - Βρες ποιό παιχνίδι είναι - Topic v1

doitjustdoit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

formula karts SE;

Ναι ακριβώς! Ασχολούμαι μαζί του και πάλι στο Dosbox και πίστευα οτι θα σας δυσκόλευε το όνομα μιας και οταν το έψαχνα μου ειχε κολλήσει στο μυαλό το όνομα SEGA Karts και έτσι ζορίστικα να το εντοπίσω και πάλι... Σειρά σου!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η συγκεκριμένη σειρά είναι ο ορισμός του guilty pleasure (αν και το 3ο πλέον είναι σχεδόν unplayable σε current-gen PCs...).

Anyway, ένα αρκετά πιο πρόσφατο:

MkLZ8Ig.jpg

Σωστός :P

Αρκετά συμπαθητικό παιχνίδι, αν και έχει ακόμα πολύ δρόμο για να φτιάξει (κατανοητό, μια και νομίζω είναι ακόμα σε alpha). Θέλει ακόμα αρκετή δουλεία σε animations, combat, dialogues, balancing, αλλά είναι απο τα λίγα του είδους που κυκλοφορούν αυτό τον καιρό (sci-fi western), οπότε θεωρώ αξίζει λίγη προσοχή :P

• Super Moderators

Το σκεφτόμουν πολύ καθώς ήταν σε προσφορά, αλλά έχω μαζέψει άπειρα τα οποία, για να πω ότι θα ασχοληθώ έστω και λίγο, θα χρειαστεί να ζήσω μερικούς αιώνες, οπότε συγκρατήθηκα. Πάντως αν ασχολείσαι γράψε εντυπώσεις, καλό είναι να μαθαίνουμε για τίτλους που δεν ακούγονται τόσο.

Στο θέμα μας:

fg5GjBt.jpg

• Super Moderators

Το ξέχασα τελείως αυτό...

Λοιπόν, μιας και δεν απάντησε κανείς, να πω ότι είναι το Cranks and Goggles και να περάσω τη σειρά σε όποιον θα ήθελε να συνεχίσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...