Προς το περιεχόμενο

Identify the screenshot - Βρες ποιό παιχνίδι είναι - Topic v1

doitjustdoit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

How long can you survive at the post of the president of The Ritimban Republic?

Dictator, εντυπωσιακό παιχνίδι στρατηγικής...

tommybertsen δική σου σειρά, αφού το είχες και συ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Dead Cells.

Λέει τίποτα;

Eίναι η καλύτερη απόδοση του combat system των τίτλων της From (Dark Souls αλλά, ακόμα περισσότερο, λόγω ταχύτητας και αχαλίνωτου brutality, Bloodborne) σε δύο διαστάσεις που έχω παίξει και σύντομα, θα υπάρξει και ένας σχετικός διαγωνισμός με δώρα κόπιες του - θα επανέλθω με νεότερα για όσους ενδιαφερόμενους.

• Like 2

Eίναι η καλύτερη απόδοση του combat system των τίτλων της From (Dark Souls αλλά, ακόμα περισσότερο, λόγω ταχύτητας και αχαλίνωτου brutality, Bloodborne) σε δύο διαστάσεις που έχω παίξει και σύντομα, θα υπάρξει και ένας σχετικός διαγωνισμός με δώρα κόπιες του - θα επανέλθω με νεότερα για όσους ενδιαφερόμενους.

Το παιχνίδι αξίζει τα λεφτά του μέχρι τελευταίας δεκάρας και ας είναι ακόμα σε beta μορφή. Απολαυστικό combat system με πλειάδα συνδυασμών weapon - skills, οπτικά πανέμορφο και μουσικη ατμοσφαιρική. Στα θετικά επίσης και το πολύ καλό level desing. Έχω γράψει ήδη 26 ώρες gaming, στην ουσία παίζοντας τα ίδια level ξανά και ξανά (είπαμε beta). Κλασσική περίπτωση '' άντε ένα ακόμα run, και χωρίς να το έχεις καταλάβει έχει περάσει το 5ώρο''.

Σε όποιον αρέσουν metroidvania, rogue κτλ προτείνεται ανεπιφύλακτα :-)

• Like 1

Ενα ευκολο

511302-z1.gif

Z!!! Ειχα πορωθει μικρος με αυτο!!!

Τα πρωτα levels ηταν ευκολα, τα τελευταια ομως επρεπε να κανεις ολα γρηγορα και τελεια με χειρουργικη ακριβεια για να τα βγαλεις...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ναι, ειναι το submerged.

Το πηρα στα steam sales μετα απο προταση αλλου μελους και δεν το μετανιωσα. Μου αρεσε το παιχνιδακι και σαν story και το gameplay. Μικρο σε διαρκεια αλλα "διαμαντακι".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...