Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μήπως είναι το diggers;

Αυτό είναι.

Το screenshot είναι απο το μαγαζάκι που πούλαγες τα διαμαντάκια που έβρισκες.

Σειρά σου!

Δημοσ.

Παιχνίδι δεκαετίας του 80'.

Με τη γνωστή ιστορία να σώσεις την κοπέλα...

και καταπληκτικά ηχητικά εφέ!

post-190847-0-65288300-1497037214_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνωμη για το OFF TOPIC!!

Sexbox, greygore, bagerisu

Μου ηρθε μια ιδεα, αφου ειστε ολοκληρες εγκυκλοπαιδειες, μηπως μπορειτε να μου κανετε τη χαρη να με βοηθησετε να βρω κατι παιχνιδακια - μεγαλα απωθημενα -  να τα παιξω; Δε θυμαμαι ουτε τα ονοματα τους....

http://www.insomnia.gr/topic/500335-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BD-name-that-pc-game/page-19?

Θα χαρω πολυ αν τα βρειτε!!

• Like 2
Δημοσ.

Καταλαβαίνω ότι δεν θέλετε να πείτε πιο είναι για να μην μπείτε στην "αγγαρεία" να βάλετε μετά εσείς :P :D Αλλά κάποιος πρέπει να βγάλει το φίδι από την τρύπα, μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει.

Είναι το Punchy. :D :D :D

Δημοσ.

Καταλαβαίνω ότι δεν θέλετε να πείτε πιο είναι για να μην μπείτε στην "αγγαρεία" να βάλετε μετά εσείς :P :D Αλλά κάποιος πρέπει να βγάλει το φίδι από την τρύπα, μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει.

Είναι το Punchy. :D :D :D

Το συγκεκριμένο δεν το έχω παίξει είναι η αλήθεια, αλλά μου θύμιζε πολύ το Circus Charlie για κάποιο λόγο :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Dragon's Lair? Αλλά ποια έκδοση, δεν ξέρω. Όχι του Commodore, νομίζω.

Σωστός. Είναι το  Dragons Lair 2 - Escape From Singe's Castle, η έκδοση για spectrum.

Επεξ/σία από djcat
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πολύ πρόσφατο παιχνίδι, αλλά νομίζω είναι χαρακτηριστικό και θα το βρείτε εύκολα:

wcUKmuh.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...