Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το "αντίπαλο δέος" του Jill of the Jungle αν δεν κάνω λάθος; Vinyl Goddess of Mars.

(αν και απο animation ήταν άπειρα καλύτερο, προτιμώ Jill to be honest :P)

• Like 1
Δημοσ.

Σωστός...

Λοιπόν, αυτό το παιχνίδι το είχα παίξει σε demo όταν πρωτοβγήκε. Μέτα από χρόνια που θέλησα να το ξαναπαίξω δεν θυμόμουν τον τίτλο να το ψάξω. Το μόνο που θυμόμουν ήταν η ηρωίδα που μοιάζει σαν αμαζόνα και το ποπουδάκι της βέβαια όταν αναρριχάται :-D

Και με αυτά τα λίγα στοιχεία δεν μπόρεσα ποτέ το να το βρω...

Μέχρι σήμερα όπου ανέφερες το Jill of the Jungle, έτσι για την πλάκα όπως είπες. Σκέφτομαι ''λες να είναι αυτό;'' και αμέσως το γκουγκλάρω. Τζίφος, καμμία σχέση. Κάπου δεξιά όμως, στις προτάσεις του google, πέφτει το μάτι μου στο Vinyl Goddess of Mars και την πληθωρική ηρωίδα στο εξώφυλλο. Αριστερό κλικ και μπίνγκο!!! Ρίγη συγκίνησης!!!

Thanks man, μου έφτιαξες τη μέρα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Άμα σε θέλει, τι να λέμε... :P

Anyway, μια και πιάσαμε τα περί... βινυλίου, ας δούμε λίγο και κάποια παρεμφερή υλικά:

zqLl2Mh.jpg

Δημοσ.

1ο Hint: Μοιράζεται μέρος του ονόματος με γνωστό υλικό κατασκευής παπουτσιών/αξεσουάρ :P.

Δημοσ.

ΑΑαααααα και τράβαγα τα μαλλιά μου από χθες για το όνομα! Ενώ ήξερα ότι το εχω παίξει χτύπαγα το κεφάλι μου για το όνομα που είναι και "τρένο". leather goddesses of phobos II.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστός!

Edit: Το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως το θυμάμαι (και ψιλοντρέπομαι) γιατί το'χε φέρει φίλος να το δούμε με την υπόσχεση ότι έχει ΚΑΥΤΟ ΑΓΡΙΟ ΣΕΚΣ (κλασσικό εφηβικό μυαλό κ.τ.λ.).

Το βρήκα πριν λίγα χρόνια σε ένα abandonware site και είπα να το ξαναδοκιμάσω... πραγματικά μου έκανε εντύπωση πόση διαφορά κάνανε λίγα χρόνια ωριμότητας στην γνώμη μου για την ποιότητα του συγκεκριμένου :P.

Επεξ/σία από Greygore
  • Like 1
Δημοσ.

Sexbox,greygore,bagerisu (και οποιον ξεχναω ας με συγχωρεσει), ειναι εγκυκλοπαιδειες τα παλικαρια :D

Πιστεύω η αναγνώριση εικόνων της google δεν βρίσκει τόσα παιχνίδια όσα και οι 3 μαζί.  :-D

• Like 3
Δημοσ.

Απο περιεργεια, τωρα που το ειπες, πατησα το προηγουμενο game που βρηκε ο SexBOX. ΔΕΝ υπαρχει στην αναγνωριση εικονων της Google  c035.gif

Αρα εχεις δικαιο :D 

• Like 2
Δημοσ.

Ευκολάκι, φοβερό gameplay... θυμίζει Hardcore Henry, το είχα φτάσει παλιά στο 40% περίπου μετά δεν θυμάμαι τι έγινε, ίσως το ξανά αρχίσω! :P

post-58691-0-51037000-1496941590_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...