SeXBOX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 The four crystals of Trazere! Τι μου θύμησες τώρα, ωραία χρόνια ξέγνοιαστα.
Sartiv Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 The four crystals of Trazere! Τι μου θύμησες τώρα, ωραία χρόνια ξέγνοιαστα. Πολλες ωρες και εκει! Το επαιζα με εναν φιλο μου για συνεχομενες μερες...
Bigi444444 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ντάξει, μπαίνω στο θέμα και απαγοητεύομαι να πούμε.Άντε να ξέρω το 20% αυτών που μπαίνουν.Συνεχίστε έτσι... Βοηθήστε κι εσείς να σωθεί μια υπόληψη! 8
tommybertsen Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Καλα, και εγω αντε να ξερω ενα 20-25% ΤΟ ΠΟΛΥ. Ετυχε τωρα και ηξερα το Bermuda Syndrome γιατι το ειχα παιξει οταν βγηκε! (περιμενω επιβεβαιωση αν και ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτο) Το βρηκα στο myabandonware και δε μπορω να το παιξω με τιποτα Sexbox,greygore,bagerisu (και οποιον ξεχναω ας με συγχωρεσει), ειναι εγκυκλοπαιδειες τα παλικαρια 2
tommybertsen Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ενα παιχνιδακι που με "εισηγαγε" στα Windows 95. Το θυμηθηκα ακριβως επειδη εβαλε ο SexBOX το Bermuda Syndrome
Greygore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Για κάποιο λόγο δεν βλέπω screenshot (αλλά έτσι για την πλάκα, μπας και είναι κανένα Jill of the Jungle; ) Edit: Απο το πάνελ με ενημερώνουν πως το Jill ήταν MS-DOS game οπότε πάρε το καλό Greygore Fail. To παιχνίδι αν δεν κάνω λάθος κάτι με America ήταν αλλά δεν θυμάμαι τον τίτλο. 1
tommybertsen Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Xaxaxaxa, για καποιο λογο δε μπηκε Τωρα διορθωθηκε Edit: Απο το πάνελ με ενημερώνουν πως το Jill ήταν MS-DOS game οπότε πάρε το καλό Greygore Fail. To παιχνίδι αν δεν κάνω λάθος κάτι με America ήταν αλλά δεν θυμάμαι τον τίτλο. Εισαι σωστος κατα το ημισυ (αμερικα ειναι η 2η λεξη απο το ονομα του παιχνιδιου ) 1
Greygore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Το αφήνω για κάποιον/α που το θυμάται, όμορφο art style για τον καιρό του πάντως. 1
Bagerisu Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Arcade America Συμπαθητικό παιχνίδι, με χάλαγε λιγάκι ο ήχος του... 2
tommybertsen Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Σωστος Αυτο ειναι! Ο ηχος οντως ειχε προβληματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις