Sartiv Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Machinarium! Μια πολυ ομορφη ιστορια ενος robot! Νομιζω το εφτιαξε ενας freelancer γερμανος.
Sartiv Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 not sure if.... command h.q....; Καλα εισαι θηριο εσυ.. Δεν περιμενα να το βρεις!!! Ειναι παρα πολυ παλιο το παιχνιδι..
SeXBOX Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Το ξέρω αλλά όταν είσαι πωρωμένος ή μάλλον ήμουν... με ενδιέφεραν και πιο παλιά games ετσι για ιστορικές γνώσεις αλλά και περιέργεια και αν είχες έναν πατέρα σαν τον δικό μου τον αείμνηστο που είχε και εκείνος το μικρόβιο τα έβλεπες αναγκαστικά ή τουλάχιστον έπαιζες κιόλας λίγο με γονική συναίνεση
maarinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 @SeXBOX Project Eden, είχα το Demo από περιοδικό. Υ.Γ: Ας βάλει άλλος.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Αγαπημένο παιχνίδι. Κι εκείνα τα σεντούκια, τι πόρωση 2
Sartiv Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Betrayal at Krondor Σωστος! Απο τα πιο ωραια παιχνιδια της εποχης.
Bagerisu Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Το ξέρω, πιο εύκολο δεν γίνεται αλλά δεν μπορούσα να μην βάλω το καλύτερο pc game που έχω παίξει ever... παιχνίδι σταθμός!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις