Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζει να είναι απο τα πιο όμορφα RPG που έχω παίξει, ειδικά απο backstory και γενικό feeling είναι αξεπέραστο μέχρι και σήμερα (το Light Wing εξακολουθεί να είναι απο τα πιο memorable unlocks που έχω κάνει σε παιχνίδι).

Anyway....

Παλιό αγαπημένο RPG (buggy as hell όμως :P):

CQAHy9x.jpg

Μια ερωτηση. Επειδη το thread ειναι στην κατηγορια των "pc games" , δε θα επρεπε να μπαινουν ss για pc games? 

Το αρχικό post με τους "κανόνες" του παιχνιδιού δεν καθορίζει αν είναι μόνο για PC games (αν δεις αναφέρεται και το Zelda ως παράδειγμα) :P

• Like 1
Δημοσ.

Παίζει να είναι απο τα πιο όμορφα RPG που έχω παίξει, ειδικά απο backstory και γενικό feeling είναι αξεπέραστο μέχρι και σήμερα (το Light Wing εξακολουθεί να είναι απο τα πιο memorable unlocks που έχω κάνει σε παιχνίδι).

Anyway....

Παλιό αγαπημένο RPG (buggy as hell όμως :P):

CQAHy9x.jpg

Το αρχικό post με τους "κανόνες" του παιχνιδιού δεν καθορίζει αν είναι μόνο για PC games (αν δεις αναφέρεται και το Zelda ως παράδειγμα) :P

lands of lore 3 αν κρίνω από το UI

Δημοσ.

Πολύ κόλλημα το παιχνίδι αυτό, δεν με άφηνε να κοιμηθώ από τις σπαζοκεφαλιές! Ευκολάκι.

post-58691-0-32602500-1495805085_thumb.jpg

Δημοσ.

Τι pandora του Tex Murphy , τι Pandora's Box :P

edit: Επειδη πρεπει να φυγω, θα βαλω το βραδυ ή ας το βαλει καποιος αλλος, δεν εχω θεμα!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...