tommybertsen Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μια ερωτηση. Επειδη το thread ειναι στην κατηγορια των "pc games" , δε θα επρεπε να μπαινουν ss για pc games? 1
Greygore Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Παίζει να είναι απο τα πιο όμορφα RPG που έχω παίξει, ειδικά απο backstory και γενικό feeling είναι αξεπέραστο μέχρι και σήμερα (το Light Wing εξακολουθεί να είναι απο τα πιο memorable unlocks που έχω κάνει σε παιχνίδι). Anyway.... Παλιό αγαπημένο RPG (buggy as hell όμως ): Μια ερωτηση. Επειδη το thread ειναι στην κατηγορια των "pc games" , δε θα επρεπε να μπαινουν ss για pc games? Το αρχικό post με τους "κανόνες" του παιχνιδιού δεν καθορίζει αν είναι μόνο για PC games (αν δεις αναφέρεται και το Zelda ως παράδειγμα) 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Yup, Panzer Dragoon Saga. Saturn <3 SEGA Satan Saturn! https://www.youtube.com/watch?v=gc3AK8k90xw 1
SeXBOX Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Παίζει να είναι απο τα πιο όμορφα RPG που έχω παίξει, ειδικά απο backstory και γενικό feeling είναι αξεπέραστο μέχρι και σήμερα (το Light Wing εξακολουθεί να είναι απο τα πιο memorable unlocks που έχω κάνει σε παιχνίδι). Anyway.... Παλιό αγαπημένο RPG (buggy as hell όμως ): Το αρχικό post με τους "κανόνες" του παιχνιδιού δεν καθορίζει αν είναι μόνο για PC games (αν δεις αναφέρεται και το Zelda ως παράδειγμα) lands of lore 3 αν κρίνω από το UI
SeXBOX Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Πολύ κόλλημα το παιχνίδι αυτό, δεν με άφηνε να κοιμηθώ από τις σπαζοκεφαλιές! Ευκολάκι.
Sartiv Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Τι pandora του Tex Murphy , τι Pandora's Box edit: Επειδη πρεπει να φυγω, θα βαλω το βραδυ ή ας το βαλει καποιος αλλος, δεν εχω θεμα! 1
Sartiv Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δε θελω το ονομα του παιχνιδιου αλλα το ονομα της τοποθεσιας εδω (Και δεν ειναι spoiler)
SeXBOX Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 The elder scrolls 3 morrowind και πρέπει να είναι η πρωτεύουσα Vivec
Sartiv Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Ναι το Bastion , καλο ηταν, ευχαριστο για να περνα η ωρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις