Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πω... Εφαγα τον τοπο να κοιταω 1-1 τα παιχνιδια του 2002 απο την infogrames με search στο Gamespot. 

Τα μονα ss που ειδα να ταιριαζουν , ηταν αυτα εδω. Ειμαι σωστος; Φυσικα και δε το ηξερα :P

Αν δεν ειχε αυτου του ειδους το search το gamespot, δε το εβρισκα με το google...Πραγματικα πουθενα ομως  a025.gif

Δημοσ.

Πω... Εφαγα τον τοπο να κοιταω 1-1 τα παιχνιδια του 2002 απο την infogrames με search στο Gamespot. 

Τα μονα ss που ειδα να ταιριαζουν , ηταν αυτα εδω. Ειμαι σωστος; Φυσικα και δε το ηξερα :P

Αν δεν ειχε αυτου του ειδους το search το gamespot, δε το εβρισκα με το google...Πραγματικα πουθενα ομως  a025.gif

Αυτό είναι. Με ένα search με το όνομα του παιχνιδιού στο Google έβγαλε αρκετά screenshots. Χαρά στο κουράγιο σου που έριξες τόσο ψάξιμο, το παιχνίδι πρέπει να ήταν μεγάλο παντζούρι...
  • Like 1
Δημοσ.

Πρεπει να ηταν πολυ κακο τελικα το παιχνιδι και δε το επαιξε κανεις. :P

Ήταν αποτυχία! Από τα πρώτα κιόλας στάδια δεν μπορούσες να εξελιχθείς εύκολα, ήταν πολύ κουραστικό και βαρετό αλλά είχε ωραία drawings. :P

Αυτό είναι οπότε βάζεις! :)

Δημοσ.

Το ξερω!! Αλλα δε ξερω το ονομα :P ειναι 2 παιδακια που συνεργαζονται .. platform αλα tomb raider... Το εχω δει σε youtube.. Δε ξερω το ονομα.. :(

• Like 1
Δημοσ.

You're close. 

Α λα tomb raider δε το λες ακριβως, ισως λιγο το setting σε καποιες στιγμες και το γεγονος οτι εχει ορισμενους γριφουληδες... Ειναι του 2013 , αν βοηθαει! :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...