Bagerisu Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Κάποτε μας έφαγε πολλά κατοστάρικα. Τετραπλό ήταν σκέτη μαγεία!!! 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Κρίμα που έβγαλε μόνο 2 η Capcom...
Greygore Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Κρίμα που έβγαλε μόνο 2 η Capcom... Νομίζω του συγκεκριμένου πακέτου κάναμε και οι δύο καλή διαφήμιση στο Insomnia όταν πρωτοκυκλοφόρησε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Νομίζω όχι εγώ, γιατί το έχουμε στο ΜΑΜΕ. (αλλά ξεχνάω γενικά) 1
Bagerisu Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Υπάρχει καμμιά ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στο πακέτο που λέει ο GreyGore και τις arcade-mame versions? Μιλάω για έξτρα υλικό, όχι achievements κτλ... Αξίζει να τα δώσει κανείς τα λεφτά του?
Bagerisu Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Ναι αυτό είναι, αν και ο GhostRider το έχει ήδη βρει, απλά δεν το ονόμασε ευθέως. Όποιος θέλει βάζει...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Ναι αυτό είναι, αν και ο GhostRider το έχει ήδη βρει, απλά δεν το ονόμασε ευθέως. Όποιος θέλει βάζει... Dungeons and Dragons: Shadows Over Mystara (και ο Greygore το είχε βρει ). Δεν το είπα όμως, γιατί δεν έχω κάτι πρόχειρο να βάλω (και ο Greygore το ίδιο; ), οπότε Vizolover's turn. 2
Greygore Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Υπάρχει καμμιά ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στο πακέτο που λέει ο GreyGore και τις arcade-mame versions? Μιλάω για έξτρα υλικό, όχι achievements κτλ... Αξίζει να τα δώσει κανείς τα λεφτά του? Βασικά η μόνη "ουσιαστική" διαφορά είναι η δυνατότητα για online co-op, καθώς και κάποια modifiers που μπορείς να χρησιμοποιήσεις (ονομάζονται house rules in-game ) τα οποία αλλάζουν κάπως το gameplay (παράδειγμα εδώ). 1
vizolover Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν ήμουν 100% και είπα να μη ψάξω στο γοογλε, το συγκεκριμένο το μπέρδευα με ένα ένα άλλο beat 'em up το οποίο εξελίσσονταν στην αρχαία Ιαπωνία αν δε κάνω λάθος, φοβερά γραφικά και animation αλλά δε μου 'ρχεται το όνομα (Warriors of Fate τελικά το ψαξα ) , τεσπα... Δυσκολάκι πιστεύω, Επεξ/σία 24 Μαΐου 2017 από vizolover 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Damn...πρέπει να είναι κάτι σε εξομοίωση, αλλά δεν το ξέρω.
SeXBOX Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δεν ήμουν 100% και είπα να μη ψάξω στο γοογλε, το συγκεκριμένο το μπέρδευα με ένα ένα άλλο beat 'em up το οποίο εξελίσσονταν στην αρχαία Ιαπωνία αν δε κάνω λάθος, φοβερά γραφικά και animation αλλά δε μου 'ρχεται το όνομα (Warriors of Fate τελικά το ψαξα ) , τεσπα... Δυσκολάκι πιστεύω, Shellshock, το έπαιζα στο PS one.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 You can't beat SeXBOXpedia. (και στα περίεργα indie, κλπ τον Greygore ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις