Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κρίμα που έβγαλε μόνο 2 η Capcom...

Νομίζω του συγκεκριμένου πακέτου κάναμε και οι δύο καλή διαφήμιση στο Insomnia όταν πρωτοκυκλοφόρησε :P

Δημοσ.

Υπάρχει καμμιά ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στο πακέτο που λέει ο GreyGore και τις arcade-mame versions? Μιλάω για έξτρα υλικό, όχι achievements κτλ...

Αξίζει να τα δώσει κανείς τα λεφτά του?

Δημοσ.

Ναι αυτό είναι, αν και ο GhostRider το έχει ήδη βρει, απλά δεν το ονόμασε ευθέως. Όποιος θέλει βάζει...

• Moderators
Δημοσ.

Ναι αυτό είναι, αν και ο GhostRider το έχει ήδη βρει, απλά δεν το ονόμασε ευθέως. Όποιος θέλει βάζει...

Dungeons and Dragons: Shadows Over Mystara (και ο Greygore το είχε βρει :P).

Δεν το είπα όμως, γιατί δεν έχω κάτι πρόχειρο να βάλω (και ο Greygore το ίδιο; ), οπότε Vizolover's turn. ^_^

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχει καμμιά ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στο πακέτο που λέει ο GreyGore και τις arcade-mame versions? Μιλάω για έξτρα υλικό, όχι achievements κτλ...

Αξίζει να τα δώσει κανείς τα λεφτά του?

Βασικά η μόνη "ουσιαστική" διαφορά είναι η δυνατότητα για online co-op, καθώς και κάποια modifiers που μπορείς να χρησιμοποιήσεις (ονομάζονται house rules in-game :P) τα οποία αλλάζουν κάπως το gameplay (παράδειγμα εδώ).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ήμουν 100% και είπα να μη ψάξω στο γοογλε, το συγκεκριμένο το μπέρδευα με ένα ένα άλλο beat 'em up το οποίο εξελίσσονταν στην αρχαία Ιαπωνία αν δε κάνω λάθος, φοβερά γραφικά και animation αλλά δε μου 'ρχεται το όνομα (Warriors of Fate τελικά το ψαξα :P)

, τεσπα...

x4idpxw.png

Δυσκολάκι πιστεύω, :devil:

Επεξ/σία από vizolover
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν ήμουν 100% και είπα να μη ψάξω στο γοογλε, το συγκεκριμένο το μπέρδευα με ένα ένα άλλο beat 'em up το οποίο εξελίσσονταν στην αρχαία Ιαπωνία αν δε κάνω λάθος, φοβερά γραφικά και animation αλλά δε μου 'ρχεται το όνομα (Warriors of Fate τελικά το ψαξα :P)

, τεσπα...

x4idpxw.png

Δυσκολάκι πιστεύω, :devil:

Shellshock, το έπαιζα στο PS one.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...