Greygore Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Σωστός So far, το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον, είναι μια μείξη Metroid/Castlevania με rogue-like elements. Πολύ smooth animation, αρκετά καλό και fluid combat system και "έξυπνη" χρήση των rogue-like στοιχείων. Το θέμα είναι στο content που προσφέρει το παιχνίδι (items και enemies), μέχρι τώρα φαίνεται αρκετά decent για Early Access - hopefully θα προσθέσουν νέα είδη όπλων και abilities όσο περνάει καιρός. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Με ενδιαφέρει γενικά, οπότε θέλω "review" σου, όταν γίνει πλήρης. Here I go:
SeXBOX Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 into the eagle's nest... τότε ήμουν στην κούνια αλλά δεν με εμπόδισε να το δοκιμάσω λίγο στο Amiga αργότερα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Σόρρυ άργησα, αλλά ναι, σωστός προφανώς. Το είχα κι εγώ σε PC version, όχι Amiga.
Bagerisu Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Rage of Mages, νομίζω το δεύτερο. Πάει καιρός από τότε
Bagerisu Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Σωστός So far, το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον, είναι μια μείξη Metroid/Castlevania με rogue-like elements. Πολύ smooth animation, αρκετά καλό και fluid combat system και "έξυπνη" χρήση των rogue-like στοιχείων. Το θέμα είναι στο content που προσφέρει το παιχνίδι (items και enemies), μέχρι τώρα φαίνεται αρκετά decent για Early Access - hopefully θα προσθέσουν νέα είδη όπλων και abilities όσο περνάει καιρός. Το παιχνίδι για early access είναι εξαιρετικό. Όπως τα λέει ο GreyGore, το παιχνίδι ρολλάρει ανεμπόδιστα και έχει αρκετό υλικό για να σε κρατήσει. Ήδη έχει ανακοινωθεί για το τέλος του μήνα update με αρκετά καλούδια και bug fixes. Όποιος αρέσκεται σε τέτοιου είδους παιχνίδια πρέπει να το δοκιμάσει... Sorry για το offtopic, μάλλον παραενθουσιάστηκα... Σχετικά καινούργιο που μας θυμίζει κάτι από τα παλιά. Πολύ δύσκολο το άτιμο... 1
>-Nosakos<- Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Lords of Xοulιma! Grimrock φάση.. ακόμα θυμάμαι που αν έμπαινες σε λάθος μάχη, μπουμ party wipe!
Bagerisu Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Χεχεχε, από wipe όσα θες. Βέβαια κάπου εκεί είναι η γλύκα του παιχνιδιού. Εννοείται σωστός!!! 1
>-Nosakos<- Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Σχετικά όχι τόσο πρόσφατο arpg: edit: Έχει σχέση με μάγους! Επεξ/σία 20 Μαΐου 2017 από >-Nosakos<-
Προτεινόμενες αναρτήσεις