Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Left 4 dead... Φοβερό AI το director αλλά πάνω από 20-30 λεπτά δεν μπορούσα να παίξω ή κάτι θα τύχαινε ή θα βαριόμουν.

Δημοσ.

Ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε μάπα και είχε πολλά bugs αλλά εγώ το κατ ευχαριστήθηκα :P

post-58691-0-76615000-1494977845_thumb.jpg

Δημοσ.

Tip: Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του απαγορεύθηκε η πώληση του στην Ευρωπαϊκή αγορά. Πολύ σημαντικό tip... ε άμα δεν το βρείτε τώρα...

Δημοσ.

Νομιζω οτι εχει να κανει με τους Χουλιγκανς.. δε γνωριζω ομως το ονομα του παιχνιδιου, δε το εχω παιξει. Δεν μετραει η δικη μου απαντηση.

Δημοσ.

Hooligans λέγεται, απλά ο φουλ τίτλος με ψιλά γράμματα είναι Hooligans: Storm Over Europe. Οπότε για εμένα το βρήκες! :P

Δημοσ.

Ελα βρε... σοβαρα; Το καταλαβα απο τη φωτογραφια με τους μπατσους.. Δεν ηξερα καν το ονομα!!!

kzefias.jpg

Αρχικα το επαιζα στην εκδοση του macintosh καπου το 1986-88.. Μετα βγηκε και σε αλλες εκδοσεις.. Πολυ διασκεδαστικο για την εποχη του!!!

Δημοσ.

Σιγουρα ειναι Lode Runner γιατι το ειχα σε ms-dos :D 90's , οταν ακομη ημουν πιτσιρικας και οταν οι εποχες ηταν ομορφες... 

• Like 1
Δημοσ.

Σιγουρα ειναι Lode Runner γιατι το ειχα σε ms-dos :D 90's , οταν ακομη ημουν πιτσιρικας και οταν οι εποχες ηταν ομορφες... 

Ωραιοτατος ! :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...