Sartiv Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Zool!!!! Το ελιωνα μικρος και ξυπναγα τους γονεις μου απο τα κτυπηματα πληκτρων στο πληκτρολογιο ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Δε θελω μονο το ονομα του παιχνιδιου..... Αλλα που και τι εγινε το φιναλε του παιχνιδιου, τι επρεπε να κανει ο ηρωας; Να ανεβασουμε λιγο τη δυσκολια ! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 X-Com 2: Terror From The Deep. Ας το πάρει όποιος ξέρει το τέλος. Εγώ είχα παίξει μόνο το demo. 1
SeXBOX Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δεν το εχω ολοκληρώσει αλλά το διάβασα σε ebook όλο το σενάριο με τον Commander και το Avatar... αλλά επειδή είμαι εναντίον του να λέμε πως τελειώνει το κάθε παιχνίδι γιατί αν θέλει κάποιος να παίξει κανένα "διαμάντι" από τα μερικά που έχουν αναφερθεί εδώ μέσα και διαβάσει ολόκληρο spoiler θα φάει ξενέρωμα. Οπότε καλύτερα να μείνουμε στο όνομα. Παρεμπιπτόντως το παιχνίδι θα γινόταν kickass ταινια.
Sartiv Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δεν το εχω ολοκληρώσει αλλά το διάβασα σε ebook όλο το σενάριο με τον Commander και το Avatar... αλλά επειδή είμαι εναντίον του να λέμε πως τελειώνει το κάθε παιχνίδι γιατί αν θέλει κάποιος να παίξει κανένα "διαμάντι" από τα μερικά που έχουν αναφερθεί εδώ μέσα και διαβάσει ολόκληρο spoiler θα φάει ξενέρωμα. Οπότε καλύτερα να μείνουμε στο όνομα. Παρεμπιπτόντως το παιχνίδι θα γινόταν kickass ταινια. Οντως, εχεις δικιο...!!! Δεν το ειχα σκεφτει ετσι. ΟΚ ας το προσπερασουμε και βαζει ο GhostRider. Την επομενη φορα θα ζηταω πχ κανα ονομα ηρωα ή μερος ή κατι τετοιο που να μην ειναι spoiler.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Sorry, ξεχάστηκα να βάλω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Yep, από τις ωραίες εποχές του (πανάκριβου/σπάνιου - thank God for emulators) Neo Geo. Που τώρα βγαίνουν re-releases για τις μοντέρνες κονσόλες. Βάζεις!
SouLSLayeR Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Θυμίζει Mutant League Football, αλλά δεν είναι αυτό.
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 οχι καλα το πας βεβαια αλλα κρατα μονο το football 1993 χρονια
SeXBOX Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 brutal sports football... έχει περάσει από το Atari Jaguar μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις