Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Zool!!!! Το ελιωνα μικρος και ξυπναγα τους γονεις μου απο τα κτυπηματα πληκτρων στο πληκτρολογιο :D

aaaaaaaas.jpg

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Δε θελω μονο το ονομα του παιχνιδιου..... Αλλα που και τι εγινε το φιναλε του παιχνιδιου, τι επρεπε να κανει ο ηρωας; ;) Να ανεβασουμε λιγο τη δυσκολια !

• Like 1
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν το εχω ολοκληρώσει αλλά το διάβασα σε ebook όλο το σενάριο με τον Commander και το Avatar... αλλά επειδή είμαι εναντίον του να λέμε πως τελειώνει το κάθε παιχνίδι γιατί αν θέλει κάποιος να παίξει κανένα "διαμάντι" από τα μερικά που έχουν αναφερθεί εδώ μέσα και διαβάσει ολόκληρο spoiler θα φάει ξενέρωμα. Οπότε καλύτερα να μείνουμε στο όνομα. Παρεμπιπτόντως το παιχνίδι θα γινόταν kickass ταινια.

Δημοσ.

Δεν το εχω ολοκληρώσει αλλά το διάβασα σε ebook όλο το σενάριο με τον Commander και το Avatar... αλλά επειδή είμαι εναντίον του να λέμε πως τελειώνει το κάθε παιχνίδι γιατί αν θέλει κάποιος να παίξει κανένα "διαμάντι" από τα μερικά που έχουν αναφερθεί εδώ μέσα και διαβάσει ολόκληρο spoiler θα φάει ξενέρωμα. Οπότε καλύτερα να μείνουμε στο όνομα. Παρεμπιπτόντως το παιχνίδι θα γινόταν kickass ταινια.

Οντως, εχεις δικιο...!!! Δεν το ειχα σκεφτει ετσι. ΟΚ ας το προσπερασουμε και βαζει ο GhostRider.

Την επομενη φορα θα ζηταω πχ κανα ονομα ηρωα ή μερος ή κατι τετοιο που να μην ειναι spoiler.

• Moderators
Δημοσ.

Yep, από τις ωραίες εποχές του (πανάκριβου/σπάνιου - thank God for emulators) Neo Geo. ^_^

Που τώρα βγαίνουν re-releases για τις μοντέρνες κονσόλες. :P

Βάζεις!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...