Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Albion. Δεν είχα καταφέρει ποτέ να το κάνω να τρέξει στο καβουρδιστήρι μου, τω καιρώ εκείνω. (Boot disk για κάθε παιχνίδι, memory management και ατελείωτο σκάλισμα, τι επικές εποχές).
Bagerisu Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Όντως επικές, αν και με τις ευκολίες τούτης της εποχής κάτι τέτοιες στιγμές δεν τις αναπολώ. Και εννοείται σωστός ως προς το screenshot...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Κατηγορία παιχνιδιών που ήθελα μετά μανίας να αγαπήσω αλλά δεν κατάφερα να παίξω αξιοπρεπώς:
Sartiv Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Κοιτωντας για μια στιγμη το screenshot μου ηρθε στο μυαλο μου το 1821 αλλα ΔΕΝ ειναι τελικα..
SeXBOX Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Spartan; αλλά δεν ξέρω αν θες και το expansion... αυτό και total war τα έλιωνα.
tommybertsen Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ρε φιλε, σε περιπτωση που απαντουσα καπου ειχα ετοιμο ss απο το Discworld Noir. Με κοροιδευεις ετσι; Χαχαχα
Bagerisu Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Και εγώ σκεφτόμουν να βάλω το Noir κάποια στιγμή αλλά πάντα μου ερχόταν στο μυαλό κάποιο άλλο παιχνίδι και το ανέβαλα. Τεσπά...
Greygore Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Little Big Adventure, αν και δεν είμαι σίγουρος αν είναι το 1ο ή το 2ο της σειράς 1
Bagerisu Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Little Big Adventure, αν και δεν είμαι σίγουρος αν είναι το 1ο ή το 2ο της σειράς Δεν κολλάμε σε λεπτομέριες... Εννοείται ότι το βρήκες.
Sartiv Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Γαμωτο εκανα refresh 2-3 λεπτα πριν ποσταρει τo little big adventure !!!! Το εχω παιξει, μετριο βασικα λογω κακο control του χαρακτηρα αλλα συναμα πρωτοποριακο για την εποχη του. 1
Greygore Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Γαμωτο εκανα refresh 2-3 λεπτα πριν ποσταρει τo little big adventure !!!! Το εχω παιξει, μετριο βασικα λογω κακο control του χαρακτηρα αλλα συναμα πρωτοποριακο για την εποχη του. Ειδικά αυτό με τα controls ακόμα και σήμερα το κάνει για μένα σχεδόν unplayable ειδικά στο 2ο που είχε και κάποια timed puzzles (αλλά όμορφο παιχνίδι παρ'όλα τα προβλήματα του...). Ευκολάκι strategy game: 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις