Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Albion.

Δεν είχα καταφέρει ποτέ να το κάνω να τρέξει στο καβουρδιστήρι μου, τω καιρώ εκείνω. (Boot disk για κάθε παιχνίδι, memory management και ατελείωτο σκάλισμα, τι επικές εποχές).

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όντως επικές, αν και με τις ευκολίες τούτης της εποχής κάτι τέτοιες στιγμές δεν τις αναπολώ. Και εννοείται σωστός ως προς το screenshot...

• Super Moderators
Δημοσ.

Κατηγορία παιχνιδιών που ήθελα μετά μανίας να αγαπήσω αλλά δεν κατάφερα να παίξω αξιοπρεπώς:

its_24_zpsfe1k68bk.jpg

Δημοσ.

Ρε φιλε, σε περιπτωση που απαντουσα καπου ειχα ετοιμο ss απο το Discworld Noir. Με κοροιδευεις ετσι; Χαχαχα :P 

Δημοσ.

Και εγώ σκεφτόμουν να βάλω το Noir κάποια στιγμή αλλά πάντα μου ερχόταν στο μυαλό κάποιο άλλο παιχνίδι και το ανέβαλα.

Τεσπά...

wIlf5ZP.jpg

Δημοσ.

Little Big Adventure, αν και δεν είμαι σίγουρος αν είναι το 1ο ή το 2ο της σειράς :P

Δεν κολλάμε σε λεπτομέριες... :-D

Εννοείται ότι το βρήκες.

Δημοσ.

Γαμωτο εκανα refresh 2-3 λεπτα πριν ποσταρει τo little big adventure !!!! Το εχω παιξει, μετριο βασικα λογω κακο control του χαρακτηρα αλλα συναμα πρωτοποριακο για την εποχη του.

• Like 1
Δημοσ.

Γαμωτο εκανα refresh 2-3 λεπτα πριν ποσταρει τo little big adventure !!!! Το εχω παιξει, μετριο βασικα λογω κακο control του χαρακτηρα αλλα συναμα πρωτοποριακο για την εποχη του.

Ειδικά αυτό με τα controls ακόμα και σήμερα το κάνει για μένα σχεδόν unplayable ειδικά στο 2ο που είχε και κάποια timed puzzles (αλλά όμορφο παιχνίδι παρ'όλα τα προβλήματα του...).

Ευκολάκι strategy game: 

iffjbHD.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...