Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Rampart! Το έλιωνα Atari με trackball!!! Όποιος το κατέχει σήμερα(συλλέκτης) έχει 1000$ στην τσέπη του αν το πουλήσει μπορεί και παραπάνω αν είναι δημοπρασία.

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σωστοτατος!!! Ελιωνα μερες σ'αυτο...

Καποτε το ειχα ... και το εδωσα σε φιλο να το παιξει και εκτοτε :) 

Γενικα εχω δωσει καμποσα παιχνιδια εδω και εκει .. Οπως επισης εχω και καποια ξενων  :ph34r:

Δημοσ.

Σωστοτατος!!! Ελιωνα μερες σ'αυτο...

Καποτε το ειχα ... και το εδωσα σε φιλο να το παιξει και εκτοτε :) 

Γενικα εχω δωσει καμποσα παιχνιδια εδω και εκει .. Οπως επισης εχω και καποια ξενων  :ph34r:

Whyyyyyyyy??? Μόνο το βιβλιαράκι οδηγιών του στο ebay αν βάλεις έχει καμιά 50αρα! Μερικοί πουλάνε και εξώφυλλα μόνο σε τρελές τιμές.

post-58691-0-54040600-1493709603_thumb.png

Δημοσ.

Whyyyyyyyy??? Μόνο το βιβλιαράκι οδηγιών του στο ebay αν βάλεις έχει καμιά 50αρα! Μερικοί πουλάνε και εξώφυλλα μόνο σε τρελές τιμές.

attachicon.gif45HGF4.png

Μια μερα θα κατσω να μαζεψω ολα τα αυθεντικα και θα δω τι παιζει... :)

edit: οσο για το screenshot, no idea! Βλεπω κατι πιτσες και νοτες... 

Δημοσ.

Κι άλλο info, έχει να κάνει με Delivery και θεωρείται και λίγο Sport το είδος του.

Δημοσ.

Κι άλλο info, έχει να κάνει με Delivery και θεωρείται και λίγο Sport το είδος του.

Delivery και πιτσες.. να μαντεψω στη τυχη το ονομα, χωρις να ξερω το game.. Pizzaboy; :P χαχα

Δημοσ.

XAXAXAXAXA Όχι κανένας δεν έπεσε μέσα! Τι άλλο info να σας δώσω ρε γμτ... είναι της Arcade Lab έχει βγει σε Windows και Macintosh to 2006 και είναι με Skateboard.

Δημοσ.

Με το info που εδωσες το βρηκα αμεσως, αλλα δεν το θεωρω δικαιο :P Παρολα αυτα θα το πω να παρει η ευχη  a025.gif

Pizza Panic. Επεσα τοοοοοοοσο κοντα με το frenzy ρε φιλε :P 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...