SeXBOX Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Shenzhen I/O το λιώσαμε τον Φεβρουάριο με τον κολλητό μου που το έκανε δώρο, θυμηθήκαμε τα πανεπιστημιακά μας χρονια!
SouLSLayeR Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Καλά, οι τύποι (o Zach Barth δηλαδή) βγάζουν τρελά παιχνίδια, κάθε φορά καλύτερο από το προηγούμενο! Τους ανακάλυψα με το spacechem κατά λάθος επειδή το δίνανε τσάμπα, από τότε παρακολουθώ πότε θα βγάλουν κάτι καινούριο.
tommybertsen Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 MXGP ειναι νομιζω! Not sure which one though. (βγαινει και το 3 σε 1 μηνα)
SeXBOX Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Σωστός, βάζεις! (από το 2 είναι). Edit: Να ξέρετε για να μη βάζετε Ότι Racing υπάρχει τα ξέρω όλα μέχρι και το τελευταίο. Είναι τα μόνα παιχνίδια άντε και κάνα platform που παίζω ακόμα φανατικά... ίσως επειδή τερματίζουν γρήγορα μάλλον.
tommybertsen Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Νομιζω οτι και απο adventure ξερεις τα παντα, αλλα εγω θα το ρισκαρω. Αν δυσκολευει πολυ το παρακατω (θα μου αρεσε να μου πειτε ποιο ειναι απο τη σειρα), θα βαλω ενα αλλο screenshot! (Aν χρειαστουν tips, θα δωσω οσα μπορω)
SeXBOX Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Από Advenures ξέρω αρκετά άλλα όσο είχα χρόνο και έπαιζα. πριν 12 χρονια σταμάτησα γιατί ο χρόνος μου περιορίστηκε γιατί έχασα τον πατέρα μου και έχοντας μια αδερφή και μια μάνα σαν ο μόνος άντρας πήρα τα ηνία, μετά ήρθε γάμος και παιδιά και πάει λέγοντας το ότι κάθομαι και γράφω εδώ είναι καθαρά διαλείμματα από ότι κάνω για να περνάω καλά. Χωρίς tips και χωρίς να είναι αυτό γιατί δεν θυμάμαι τέτοια σκηνή στο παιχνίδι θα πετάξω κάτι στην τύχη και αν έκατσε έκατσε Law & Order: Criminal Intent;
tommybertsen Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Nope! Aν και το παιχνιδι εχει να κανει με εναν "retarded"(και λιγο τυχερουλη) ντετεκτιβ Νομιζω αυτο και μονο δινει πολλες πληροφοριες Αν χρειαστουν περισσοτερες, θα πω Ειναι ιδιαιτερα δυσκολο να βρει καποιος απο ποιο ακριβως ειναι, μονο στην τυχη. Οποτε λογικα θα πρεπει να αρκεστουμε στον τιτλο !
tommybertsen Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 1st person , σε συνδυασμο με κατι αλλο... Πρωτοποριακο για την εποχη... 1996 αυτη, για να βοηθησω περισσοτερο! Για εξτρα βοηθεια, να πω πως δεν ειναι το πρωτο της σειρας..
Sartiv Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Tex Murphy!! Pandora? αυτο ειναι στανταρ, το εχω λιωσει!! Ειναι απο την αρχη... 2
Sartiv Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Ελπιζω να δυσκολεψει τωρα αυτο! Αρκετα με τα ευκολα για καποιους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις