Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ουτε εγω το ξερω αλλα σιγουρα μου θυμιζει κατι!!

Ασε τωρα που δεν εισαι εγκυκλοπαιδεια :P

Ειχα τα περισσοτερα απο αυτα που λες πλην του ps1. Κυριως στο αταρι 2600 ελιωνα τον garfield και kick off καθως και τον terry (terry's big adventure)  :P  ομως ημουν μικρος (ειμαι το 84). Οποτε δε θυμαμαι ολα τα παιχνιδια! 

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι και εγκυκλοπαίδεια ρε παιδιά! χαχα είπαμε, αφού δεν απαντώ σε όλα. Απλά τυχαίνει επειδή μικρός είχα μανία με το gaming και ήμουν από τους τυχερούς που είχα από PC-88, Commodore 16, Atari 2600 -7800, Jaguar, Amstrad PCW, DOS, PS One, Windows 3.1, 95, 98 κλπ, κλπ + ουφάδικο στην γειτονιά μου που το τιμούσα συχνά :P και πολλές φορές για μεγάλα διαστήματα περνάγανε κι άλλα από τα χέρια μου γιατί αντάλλαζα με φίλους και ότι δεν πέρναγε από τα χέρια μου θα το είχα δει σε περιοδικό και από περιοδικά περάσανε από τα χέρια μου 1000 είχα απίστευτη συλλογή αλλά μια μαύρη μέρα τα κατάστρεψε η μούχλα και η υγρασία. Πιο πολύ θυμάμαι παιχνίδια που περάσανε από τα χέρια μου και με στιγμάτισαν ή τίτλους που ποθούσα πολύ! :)

Και οι εγκυκλοπαίδειες δεν έχουν τα πάντα μέσα, μην αγχώνεσαι. Εγώ σε αυτό το θέμα κάνω τον θεατή, είμαι και μικρός σχετικά και όταν λέμε μικρός εννοώ καμιά δεκαριά χρόνια μικρότερος του tommy

• Like 2
Δημοσ.

Σορρυ που καθυστερησα! 

Παμε παλι πισω στα πλατφορμερς που μου αρεσουν! ελπιζω και σε εσας! 

Σχετικα προσφατο:

post-269452-0-35852300-1493133109_thumb.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...