Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν το είχα παίξει ποτέ, αλλά έχω δει και διαβάσει αρκετά. Γενικά δεν είμαι τέτοιων...

Αυτό πάντως (πρόσφατο), θέλω να το παίξω.

q0ml8Jv.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιο νωρίς, το 89 για DOS.  :P

H υπόθεση βασίζεται σε ένα απο τα έργα της Αγκάθα Κρίστι.

edit: Βγήκε αρχικά το 86 για Apple II απο την Telarium.

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
Δημοσ.

Πιο νωρίς, το 89 για DOS.  :P

H υπόθεση βασίζεται σε ένα απο τα έργα της Αγκάθα Κρίστι.

edit: Βγήκε αρχικά το 86 για Apple II απο την Telarium.

Με αυτό με με βοήθησες είχα 3 τίτλους στο μυαλό και ήταν μέσα κι αυτός οι υπόλοιποι δεν ταίριαζαν τόσο με το shot γιατί είχαν πιο πολλά χρώματα αλλά είπα μη το ρισκάρω και δεν ήμουν σίγουρος, το ότι ήταν της Αγκάθα Κρίστι ειλικρινά δε το θυμόμουν αλλά όταν είπες για το Apple II ήμουν πλέον 100% σίγουρος.

Λοιπόν διαμάντι για την εποχή του πραγματικά είναι το The Scoop

Δημοσ.

Με αυτό με με βοήθησες είχα 3 τίτλους στο μυαλό και ήταν μέσα κι αυτός οι υπόλοιποι δεν ταίριαζαν τόσο με το shot γιατί είχαν πιο πολλά χρώματα αλλά είπα μη το ρισκάρω και δεν ήμουν σίγουρος, το ότι ήταν της Αγκάθα Κρίστι ειλικρινά δε το θυμόμουν αλλά όταν είπες για το Apple II ήμουν πλέον 100% σίγουρος.

Εγκυκλοπαιδεια γνωσεων εισαι αδερφε!! Πραγματικα ομως!

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ σωστός!

Το είχα παίξει πολλά χρόνια μετα την κυκλοφορία του απο δισκέτα, αλλά μου είχε μείνει στην μνήμη, καθώς είχες περιορισμένο χρόνο να λύσεις την υπόθεση και ήταν αναπόφευκτο να σου ξεφύγει κάτι με αποτέλεσμα να κάνεις πολλά retries και μάλιστα απο την αρχή!

Πάντως ότι τα ξέρεις όλα αυτά είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο. (Προσωπικά εκτός απο τον τιτλο και την χρονολογία τα υπόλοιπα τα βρήκα μέσω google :P )

.

Δημοσ.

Όχι και εγκυκλοπαίδεια ρε παιδιά! χαχα είπαμε, αφού δεν απαντώ σε όλα. Απλά τυχαίνει επειδή μικρός είχα μανία με το gaming και ήμουν από τους τυχερούς που είχα από PC-88, Commodore 16, Atari 2600 -7800, Jaguar, Amstrad PCW, DOS, PS One, Windows 3.1, 95, 98 κλπ, κλπ + ουφάδικο στην γειτονιά μου που το τιμούσα συχνά :P και πολλές φορές για μεγάλα διαστήματα περνάγανε κι άλλα από τα χέρια μου γιατί αντάλλαζα με φίλους και ότι δεν πέρναγε από τα χέρια μου θα το είχα δει σε περιοδικό και από περιοδικά περάσανε από τα χέρια μου 1000 είχα απίστευτη συλλογή αλλά μια μαύρη μέρα τα κατάστρεψε η μούχλα και η υγρασία. Πιο πολύ θυμάμαι παιχνίδια που περάσανε από τα χέρια μου και με στιγμάτισαν ή τίτλους που ποθούσα πολύ! :)

post-58691-0-66732000-1493035443_thumb.jpg

Δημοσ.

Όχι και εγκυκλοπαίδεια ρε παιδιά! χαχα είπαμε, αφού δεν απαντώ σε όλα. Απλά τυχαίνει επειδή μικρός είχα μανία με το gaming και ήμουν από τους τυχερούς που είχα από PC-88, Commodore 16, Atari 2600 -7800, Jaguar, Amstrad PCW, DOS, PS One, Windows 3.1, 95, 98 κλπ, κλπ + ουφάδικο στην γειτονιά μου που το τιμούσα συχνά :P και πολλές φορές για μεγάλα διαστήματα περνάγανε κι άλλα από τα χέρια μου γιατί αντάλλαζα με φίλους και ότι δεν πέρναγε από τα χέρια μου θα το είχα δει σε περιοδικό και από περιοδικά περάσανε από τα χέρια μου 1000 είχα απίστευτη συλλογή αλλά μια μαύρη μέρα τα κατάστρεψε η μούχλα και η υγρασία. Πιο πολύ θυμάμαι παιχνίδια που περάσανε από τα χέρια μου και με στιγμάτισαν ή τίτλους που ποθούσα πολύ! :)

Κατά τα άλλα δεν είσαι εγκυκλοπαίδια  :-D

Το παιχνίδι δεν το ξέρω αν και φαίνεται ωραίο. Άντε απαντήστε γιατί ψήνω να το παίξω :-)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...