Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Edit: Ρε συ SeXBOX, δεν παίζει τελικά να θυμήθηκες εκείνο το adventure game που λέγαμε πριν 3-4 σελίδες; Το'φερε η συζήτηση με ένα φίλο σήμερα και πραγματικά σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ πως το λέγαν...

Για δώσε μήπως μπορέσω να βοηθήσω...

Δημοσ.

Mega Man Battle Network (συγκεκριμενα το δεύτερο νομίζω, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος... τα 3 πρώτα είχαν παρόμοια γραφικά :P)

@Bagerisu Προσπαθούσα να θυμηθώ το όνομα ενός FMV/First Person adventure game που είχε χρηματοδοτήσει η Τράπεζα Κύπρου ως μέρος ενός διαγωνισμού, όπου έπρεπε να μαζέψεις 100 νομίσματα ή κάτι αντίστοιχο, λύνοντας puzzles του στύλ Safecracker.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά πάντως, αν κάποιος θέλει να βρει με.... πιο αθέμιτους τρόπους το game του εκάστοτε screenshot, why not στην τελική; Το νήμα να προχωρά (και να μην κάθεται στάσιμο για μήνες, όπως την τελευταία φορά) θεωρώ είναι πιο σημαντικό απο την "περηφάνεια" ορισμένων (του στύλ "έπαιξα παιχνίδια που ούτε καν τα ξέρετε κ.τ.λ.). Το googling θεωρώ καταντά βαρετό μετά απο 2-3 απαντήσεις anyway, οπότε και "cheaters" (τραγική περιγραφή) να περνάνε κατά καιρούς απο το νήμα, την κάνουν γρήγορα  :P.

Προσπαθώ όσο γίνεται να βάζω δικά μου screenshots (γι'αυτό και γενικά αποφεύγω να απαντώ, νομίζω ειδικά ο Ghost έχει "πιάσει" το κόλπο ότι αμά δεν έχω πρόχειρη screenshot, αρπάζω κάποια απο αυτές που έχω ανεβάσει στο Steam :P ), αλλά οκ... 

Edit: Ρε συ SeXBOX, δεν παίζει τελικά να θυμήθηκες εκείνο το adventure game που λέγαμε πριν 3-4 σελίδες; Το'φερε η συζήτηση με ένα φίλο σήμερα και πραγματικά σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ πως το λέγαν...

Sorry που άργησα αλλά μου την σπάσανε οι προηγούμενοι και είχα να βάλω τα παιδιά για ύπνο.

Ειλικρινά ότι Screenshot βάζω είναι κατά 80% από google ή άλλη πηγή.

Αν κάτσω να βάλω screenshot από τα τότε παιχνίδια που έπαιζα σε DOS, Win 3.1, Win 95, Win 98, Win ME, Win NT, Win XP, Win Vista.... ή τρέξω 1000 abandonwares sorry τότε, δεν ήξερα να πάρω αρχαία components που εχω σε κούτες να στήσω ένα ρετρό PC ή να τρέξω 3-4 διαφορετικά λειτουργικά σε VMWare. Δεν εχω και τον χρόνο γιατί στο σπίτι μου εχω studio και με πιάνουν στιγμές δημιουργίας και πάω να καταγράψω αυτό που εχω στο κεφάλι μου αμέσως πριν χαθεί, μου τυχαίνει ακόμα και στον ύπνο να μου έρθει ένας ρυθμός... πετάγομαι από το κρεβάτι και πάω Studio κατευθείαν, ηχομόνωση έχει δεν ενοχλώ κανέναν, άλλες φόρες έρχεται το gang και παίζουμε ή θα εχω φιλοξενούμενο κάποιον vocalist να μη μείνει σε ξενοδοχείο(κυρίως λόγο Electro Punk δεν μένουμε σε έναν/μια) οπότε κοιτάω και αυτόν και τα παιδιά.

Οπότε να πάω τουαλέτα να χρησιμοποιήσω εκείνον τον ιερό χρόνο που αφιερώνεις σε αυτήν για να εχω ένα PC μέσα σε αυτή να βγάλω Screenshot;;;; Δε τρελάθηκα ακόμα(ή τουλάχιστον ολοκληρωτικά ακόμα).

Τώρα για το game αν λες αυτό με τα αρχαία δεν το εχω θυμηθεί αλλά η αναζήτηση του με οδήγησε σε μερικά διαμάντια που είχα ξεχάσει Titan Quest και Zeus: Master of Olympus!

Edit: Χρησιμοποιώ το google image μόνο για να σιγουρευτώ αν το παιχνίδι που βλέπω είναι αυτό που σκέφτομαι, δλδ να επιβεβαιώσω την μνήμη μου... ΑΝ δεν είναι δεν ποστάρω απλά τα πράγματα και ας μου βγάλει το σωστό. Ηθικά και μόνο δεν θα ποστάρω νομίζω τα λεγόμενα μου αποδεικνύονται κιόλας σε όσα εχω βρει, άλλα όχι και σε άλλα αν ακολουθεί μετά τον τίτλο ερωτηματικό.

Δημοσ.

Συγνώμη, το πρόβλημα είναι αν παίρνουμε εικόνες από το νετ ή αν χρησιμοποιούμε το google για να βρούμε τον παιχνίδι του screenshot?

Δημοσ.

Ούτε εγώ κατάλαβα αλλά έγραψα και για τα 2 ενδεχόμενα για καλό και για κακό.

Edit: Άλλα που σκέφτηκα είναι, Mytheon, Wrath of the Gods... και φυσικά το Eleusis το οποίο είναι νέο και δεν έχει αρχαία Ελλάδα.

Δημοσ.

Mega Man Battle Network (συγκεκριμενα το δεύτερο νομίζω, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος... τα 3 πρώτα είχαν παρόμοια γραφικά :P)

@Bagerisu Προσπαθούσα να θυμηθώ το όνομα ενός FMV/First Person adventure game που είχε χρηματοδοτήσει η Τράπεζα Κύπρου ως μέρος ενός διαγωνισμού, όπου έπρεπε να μαζέψεις 100 νομίσματα ή κάτι αντίστοιχο, λύνοντας puzzles του στύλ Safecracker.

Bingo.

Ήταν από το 4.

Δημοσ.

-snip-

-snip too-

Μάλλον δεν τα εξήγησα σωστά, εννοείται πως δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα να βρίσκει κάποιος εικόνες απο Google, απλά ήθελα να πω πως εμένα προσωπικά μου αρέσει να χρησιμοποιώ δικές μου εικόνες με αφορμή τα λεγόμενα των προηγούμενων (που βλέπω πήγαν προς delete μεριά τα μηνύματα τους :P) Προς Θεού δηλαδή, σιγά μην απαιτούμε απο τον καθένα που απαντά να έχει εγκατεστημένα παιχνίδια των τελευταίων 20 ετών ανά πάσα στιγμή στο PC για αυτό τον σκοπό :P.

Ευχαριστώ @SeXBOX by the way για το ψάξιμο, αλλά το θυμήθηκα τελικά, ονομάζεται Opsys και είναι -τόσο- obscure που ακόμα και στο YouTube υπάρχει μόνο ένα άτομο που έχει ανεβάσει gameplay, και αυτό στα... Πολωνικά :P

Τέλος, σχετικά πρόσφατο platform game με αρκετά συμπαθητικό art style:

C4BA8E1F2AE3F8929412DCD54B5E4FDD27ED7F11

• Like 1
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι κυκλοφόρησε στις αρχές του 2014, και είναι το πρώτο project του studio που το ανέπτυξε.

Δημοσ.

Μάλλον δεν τα εξήγησα σωστά, εννοείται πως δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα να βρίσκει κάποιος εικόνες απο Google, απλά ήθελα να πω πως εμένα προσωπικά μου αρέσει να χρησιμοποιώ δικές μου εικόνες με αφορμή τα λεγόμενα των προηγούμενων (που βλέπω πήγαν προς delete μεριά τα μηνύματα τους :P) Προς Θεού δηλαδή, σιγά μην απαιτούμε απο τον καθένα που απαντά να έχει εγκατεστημένα παιχνίδια των τελευταίων 20 ετών ανά πάσα στιγμή στο PC για αυτό τον σκοπό :P.

Ευχαριστώ @SeXBOX by the way για το ψάξιμο, αλλά το θυμήθηκα τελικά, ονομάζεται Opsys και είναι -τόσο- obscure που ακόμα και στο YouTube υπάρχει μόνο ένα άτομο που έχει ανεβάσει gameplay, και αυτό στα... Πολωνικά :P

Τέλος, σχετικά πρόσφατο platform game με αρκετά συμπαθητικό art style:

C4BA8E1F2AE3F8929412DCD54B5E4FDD27ED7F11

Μηπως ειναι το Freedom Fall ? 

Δημοσ.

Εσπασα το κεφαλι μου! Μιας και επιασες platformer, side scrollers κλπ που ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου ειδη παιχνιδιων :D

Παμε κατι λιγο πιο ευκολο , και πιο γνωστο: 

(αρκει το ονομα, δε μας ενδιαφερει ποιο μερος της σειρας)

post-269452-0-11658600-1491894596_thumb.png

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...