tommybertsen Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Αφου δε βαζει κανεις. . . Definitely looks like a retro game. But it isn't . Μιας και ειμαι σε λινουξ αρχαιο λαπτοπ και δεν ειχα τι να παιξω...
tommybertsen Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Yeap. Ευκολακι ηταν, ειναι φρεσκο το παιχνιδακι, και πολυ καλο μαλιστα!!
Bagerisu Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Yeap. Ευκολακι ηταν, ειναι φρεσκο το παιχνιδακι, και πολυ καλο μαλιστα!! Φρεσκότατο. Δεν το έχω παίξει ακόμα αν και έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια, το nostalgia βαράει κόκκινο. Το έχω στα υπόψιν, περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του. Some horror...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Φρεσκότατο. Δεν το έχω παίξει ακόμα αν και έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια, το nostalgia βαράει κόκκινο. Το έχω στα υπόψιν, περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του. Some horror... Κάποιο hint; Δεν βλέπω καν UI.
Bagerisu Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Horror game με μαθητούδια σε στυλ Resident Evil. Έχουν βγει δύο, το screenshot είναι από το πρώτο.
tommybertsen Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Οbscure πρεπει να ειναι. Δεν το λες και φρεσκο παντως
Bagerisu Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Οbscure πρεπει να ειναι. Δεν το λες και φρεσκο παντως Βασικά το σχόλιο μου πήγαινε για το Timbleweed Park Σωστά, το βρήκατε, είναι το πρώτο Obscure, μπαγιάτικο... 1
tommybertsen Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Βασικά το σχόλιο μου πήγαινε για το Timbleweed Park Σωστά, το βρήκατε, είναι το πρώτο Obscure, μπαγιάτικο... Τι περιμενεις οταν ο αλλος δεν εχει πιει καν καφε; Οτι να'ναι καταλαβα! 2
Greygore Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Προσωπικά πάντως, αν κάποιος θέλει να βρει με.... πιο αθέμιτους τρόπους το game του εκάστοτε screenshot, why not στην τελική; Το νήμα να προχωρά (και να μην κάθεται στάσιμο για μήνες, όπως την τελευταία φορά) θεωρώ είναι πιο σημαντικό απο την "περηφάνεια" ορισμένων (του στύλ "έπαιξα παιχνίδια που ούτε καν τα ξέρετε κ.τ.λ.). Το googling θεωρώ καταντά βαρετό μετά απο 2-3 απαντήσεις anyway, οπότε και "cheaters" (τραγική περιγραφή) να περνάνε κατά καιρούς απο το νήμα, την κάνουν γρήγορα . Προσπαθώ όσο γίνεται να βάζω δικά μου screenshots (γι'αυτό και γενικά αποφεύγω να απαντώ, νομίζω ειδικά ο Ghost έχει "πιάσει" το κόλπο ότι αμά δεν έχω πρόχειρη screenshot, αρπάζω κάποια απο αυτές που έχω ανεβάσει στο Steam ), αλλά οκ... Edit: Ρε συ SeXBOX, δεν παίζει τελικά να θυμήθηκες εκείνο το adventure game που λέγαμε πριν 3-4 σελίδες; Το'φερε η συζήτηση με ένα φίλο σήμερα και πραγματικά σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ πως το λέγαν...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 νομίζω ειδικά ο Ghost έχει "πιάσει" το κόλπο ότι αμά δεν έχω πρόχειρη screenshot, αρπάζω κάποια απο αυτές που έχω ανεβάσει στο Steam Δεν κοιτάω κανενός τις screenshots. Αν σε δω όμως να παίζεις κάτι περίεργο ενώ είμαι online και δω μετά κάτι που μου το θυμίζει εδώ, it works. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις