Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου δε βαζει κανεις. . . 

Definitely looks like a retro game. But it isn't . Μιας και ειμαι σε λινουξ αρχαιο λαπτοπ και δεν ειχα τι να παιξω...

post-269452-0-81412700-1491553737_thumb.png

Δημοσ.

Yeap. :) Ευκολακι ηταν, ειναι φρεσκο το παιχνιδακι, και πολυ καλο μαλιστα!! 

Φρεσκότατο. Δεν το έχω παίξει ακόμα αν και έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια, το nostalgia βαράει κόκκινο. Το έχω στα υπόψιν, περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του.

Some horror...

vNSSfYb.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Φρεσκότατο. Δεν το έχω παίξει ακόμα αν και έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια, το nostalgia βαράει κόκκινο. Το έχω στα υπόψιν, περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του.

Some horror...

vNSSfYb.jpg

Κάποιο hint; Δεν βλέπω καν UI.

Δημοσ.

Οbscure πρεπει να ειναι. Δεν το λες και φρεσκο παντως :P

Βασικά το σχόλιο μου πήγαινε για το Timbleweed Park :mellow:

Σωστά, το βρήκατε, είναι το πρώτο Obscure, μπαγιάτικο...

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά το σχόλιο μου πήγαινε για το Timbleweed Park :mellow:

Σωστά, το βρήκατε, είναι το πρώτο Obscure, μπαγιάτικο...

Τι περιμενεις οταν ο αλλος δεν εχει πιει καν καφε; :P Οτι να'ναι καταλαβα! :P 

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά πάντως, αν κάποιος θέλει να βρει με.... πιο αθέμιτους τρόπους το game του εκάστοτε screenshot, why not στην τελική; Το νήμα να προχωρά (και να μην κάθεται στάσιμο για μήνες, όπως την τελευταία φορά) θεωρώ είναι πιο σημαντικό απο την "περηφάνεια" ορισμένων (του στύλ "έπαιξα παιχνίδια που ούτε καν τα ξέρετε κ.τ.λ.). Το googling θεωρώ καταντά βαρετό μετά απο 2-3 απαντήσεις anyway, οπότε και "cheaters" (τραγική περιγραφή) να περνάνε κατά καιρούς απο το νήμα, την κάνουν γρήγορα  :P.

Προσπαθώ όσο γίνεται να βάζω δικά μου screenshots (γι'αυτό και γενικά αποφεύγω να απαντώ, νομίζω ειδικά ο Ghost έχει "πιάσει" το κόλπο ότι αμά δεν έχω πρόχειρη screenshot, αρπάζω κάποια απο αυτές που έχω ανεβάσει στο Steam :P ), αλλά οκ... 

Edit: Ρε συ SeXBOX, δεν παίζει τελικά να θυμήθηκες εκείνο το adventure game που λέγαμε πριν 3-4 σελίδες; Το'φερε η συζήτηση με ένα φίλο σήμερα και πραγματικά σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ πως το λέγαν...

• Moderators
Δημοσ.

νομίζω ειδικά ο Ghost έχει "πιάσει" το κόλπο ότι αμά δεν έχω πρόχειρη screenshot, αρπάζω κάποια απο αυτές που έχω ανεβάσει στο Steam :P

Δεν κοιτάω κανενός τις screenshots. :P

Αν σε δω όμως να παίζεις κάτι περίεργο ενώ είμαι online και δω μετά κάτι που μου το θυμίζει εδώ, it works. :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...