Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δεν το έπαιξα ποτέ και είχα καθίσει να τερματίσω το "αδερφάκι" Blood 2 τότε...
SeXBOX Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δεν το έπαιξα ποτέ και είχα καθίσει να τερματίσω το "αδερφάκι" Blood 2 τότε... Nope
Tmark Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μάλλον ο Sartiv λέει το Shogo: Mobile Armor Division. 1
Sartiv Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Βασικα ο Τmark το βρηκε, οχι εγω που απλως πλησιασα.
Tmark Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Βασικα ο Τmark το βρηκε, οχι εγω που απλως πλησιασα. Όχι ρε δικό σου είναι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Nope But yes. Both from Monolith, βγήκαν την ίδια σχεδόν εποχή με την ίδια μηχανή γραφικών. "Αδερφάκι" είπα. Δύσκολο τέτοιο γνωστό anime/mecha-like VG να μην το ήξερα. Αλλά δεν μπορώ να βάζω συνέχεια pics, να βάλει και κανένας άλλος.
SeXBOX Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Σωστά! Συμφωνώ ο Sartiv πρέπει να βάλει γιατί άμα μου το έλεγε face to face θα του ζήταγα να το spelling του γραμμα-γραμμα;
Bigi444444 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Φωτιά βλέπω έχετε πάρει ρε φίλε... Ναι αυτό είναι. Ήθελα να απαντήσω αλλά μου βγάζει σφάλμα για απαγόρευση greeklish ενώ χρησιμοποιώ μόνο Αγγλικά. Ξέρει κανείς τί παίζει? Πάνω πάνω στο μέσο της σελίδας (κάτω από τη γραμμή διευθύνσεων του browser σου) κλικάρεις το nickname σου -> από τις επιλογές που σου βγάζει κλικάρεις το "οι ρυθμίσεις μου". Θα σου βγάλει το "Οι επιλογές μου" και κάτω από αυτό ένα μπλε πλαίσιο με 4 tabs.Το 4ο από αυτά λέει "greeklish".Το κλικάρεις και τσεκάρεις την επιλογή "παράκαμψη ελέγχου greeklish". 1
Sartiv Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μαλλον ευκολο , θα σκεφτω καποιο δυσκολο για την επομενη φορα.
SeXBOX Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ε όσοι εκείνα τα χρονια ήμασταν hardcore gamers δεν ξεχνιέται το Beneath a Steel Sky με τίποτα και να μην το έχεις παίξει το έχει κάνει κάποιος άλλος δικός σου! Και από εμένα ένα πανεύκολο! Υ.Γ. Βασικά δεν παίζω για το πόσο δύσκολα είναι αλλά για τα όσα εχω ξεχάσει και έρχονται στην επιφάνεια και κάθε φορά που λέει κάποιος πιο είναι λέω "ναι ρε ***** μου!" και ένα δάκρυ κυλάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις