SeXBOX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Στις 24/3/2017 στις 7:55 ΜΜ, Sartiv είπε Μοιαζει με ενα adventure του Tex Myrphy (πχ Pandora) αλλα μπα δεν ειναι.. Όχι δεν είναι Στις 24/3/2017 στις 9:34 ΜΜ, Greygore είπε Αν και δεν το έχω τερματίσει ποτέ (και με hint το comment του Sartiv πιο πάνω), νομίζω είναι το Conspiracies; Correct! Νικ Δέλιος - Συνωμοσίες (2003) Φιλότιμη Ελληνική προσπάθεια αλλά sorry εγώ ο "βέβηλος/κάφρος" είχα πεθάνει στα γέλια με το acting. :D
Greygore Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Στις 24/3/2017 στις 9:52 ΜΜ, SeXBOX είπε Correct! Νικ Δέλιος - Συνωμοσίες (2003) Φιλότιμη Ελληνική προσπάθεια αλλά sorry εγώ ο "βέβηλος/κάφρος" είχα πεθάνει στα γέλια με το acting. :D Της ίδιας άποψης είμαι, για τα resources που είχαν τα παιδιά της Anima είναι πολύ τίμια προσπάθεια, αλλά εξακολουθεί να είναι κάτω του μετρίου παιχνίδι όσο αφορά puzzles και mo-cap/acting. Αλήθεια, το Conspiracies 2 το είχε παίξει κανείς; Είμουν εκτός Ελλάδας όταν κυκλοφόρησε και στο εξωτερικό δεν το έβρισκες με την καμία, οπότε το'χω απορία... Anyway... Ακόμα ένα σχετικά εύκολο - (σχετικά) πρόσφατο reboot το οποίο δυστυχώς δεν κατάφερε να φτάσει την ποιότητα των προηγούμενων παιχνιδιών:
SeXBOX Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Thief 4? Δεν το έπαιξα ούτε εγώ το 2ο, βασικά δεν εχω παρακολουθήσει καν πια ήταν η πρόοδός του και gameplay, είχα κολλήσει με ένα άλλο εκείνη την εποχή το οποίο δε θα προδώσω γιατί αν μάντεψα σωστά θα είναι το επόμενο που θα βάλω... ΑΝ βρω κάνα screenshot γιατί εχω χάσει το game ή βρίσκεται σε κανένα ράφι, συρτάρι, πατάρι, μπαούλο, κούτα ή και εγώ δεν ξέρω που. Πριν 10 χρονια υπήρξε μια φάση που είχα ανάγκη αλλά και ασφυκτιούσα(στην συντήρηση) και πούλησα τα 2/5 της συλλογής ταινιών DVDs σε άλλο συλλέκτη, ήταν 1800 DVDs χωρίς να μετράμε τα διπλά και τα extras.
Greygore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Στις 25/3/2017 στις 3:22 ΜΜ, SeXBOX είπε Thief 4? Δεν το έπαιξα ούτε εγώ το 2ο, βασικά δεν εχω παρακολουθήσει καν πια ήταν η πρόοδός του και gameplay, είχα κολλήσει με ένα άλλο εκείνη την εποχή το οποίο δε θα προδώσω γιατί αν μάντεψα σωστά θα είναι το επόμενο που θα βάλω... ΑΝ βρω κάνα screenshot γιατί εχω χάσει το game ή βρίσκεται σε κανένα ράφι, συρτάρι, πατάρι, μπαούλο, κούτα ή και εγώ δεν ξέρω που. Πριν 10 χρονια υπήρξε μια φάση που είχα ανάγκη αλλά και ασφυκτιούσα(στην συντήρηση) και πούλησα τα 2/5 της συλλογής ταινιών DVDs σε άλλο συλλέκτη, ήταν 1800 DVDs χωρίς να μετράμε τα διπλά και τα extras. Σωστός Εν το μεταξύ, προσπαθώ να θυμηθώ και πως λέγανε ένα άλλο first-person adventure εκείνης της εποχής, το οποίο ήταν (αν δεν κάνω λάθος) χρηματοδοτημένο απο την Τράπεζα Κύπρου για κάποιο διαγωνισμό τους ή κάτι τέτοιο. Αν δεν κάνω λάθος, έπρεπε να λύνεις γρίφους στο στύλ Safecracker για να μαζέψεις κάποια αρχαία νομίσματα...
SeXBOX Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Στις 26/3/2017 στις 8:09 ΠΜ, Greygore είπε Σωστός Εν το μεταξύ, προσπαθώ να θυμηθώ και πως λέγανε ένα άλλο first-person adventure εκείνης της εποχής, το οποίο ήταν (αν δεν κάνω λάθος) χρηματοδοτημένο απο την Τράπεζα Κύπρου για κάποιο διαγωνισμό τους ή κάτι τέτοιο. Αν δεν κάνω λάθος, έπρεπε να λύνεις γρίφους στο στύλ Safecracker για να μαζέψεις κάποια αρχαία νομίσματα... Νομίζω καταλαβαίνω πιο λες, αλλά έχει κολλήσει και εμένα το μυαλό μου, νομίζω σαν εξώφυλλο είχε μια αρχαία πόλη σαν background και φόρα-φάτσα έναν με αρχαιοελληνική περιβολή και φορούσε δάφνινο στεφάνι, κάτι τέτοιο νομίζω. Που θα πάει... είμαστε και μιας χ ηλικίας, φυσιολογικό να ξεχνάμε Λοιπόν βρήκα screenshot, είναι σχετικά εύκολο.
SeXBOX Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Λοιπόν επειδή μάλλον βλέπω κολλήσαμε, θα δώσω hints. Είναι Adventure, Educational. Έρχεται από χώρα με έναν μεγαλομανή "ηγέτη" που βλέπει μόνο συνωμοσίες εναντίον του και του αρέσει να φαντασιώνεται.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Byzantine: The Betrayal πρέπει να είναι.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ένα εύκολο, νομίζω:
Sartiv Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Στις 29/3/2017 στις 2:18 ΜΜ, SeXBOX είπε Ένα πάααρα πολύ εύκολο για εμάς τους παππούδες D43X.jpg Commandos , το πρωτο πρεπει. μη πω την πρωτη πιστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις