Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωπα, ξεχάστηκα και βλέπω σκαλώσαμε λίγο. Το λοιπόν, το primitive wars είναι.

tbs είναι αυτό, μπορείς να το πεις και πρόσφατο.Δεν το έχω παίξει ακόμα, οπότε αν θέλτε λεπτομέρειες πρέπει και γω να τις γκουγκλάρω. ^_^

post-64677-0-15434800-1486330512_thumb.jpg

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Βάζω ένα λίγο.... διαφορετικό :P (μια και περίμενα επιβεβαίωση για το screenshot του ARK).

Πρόσφατο παιχνίδι που έχει θέμα... κατασκευές  :P :

8A1747D4FC47F4AD82E82800D925B7B7A8CA7499

Δημοσ.

Θα πω το πρώτο που μου πέρασε απ' το μυαλό, Punch! Home & Landscape Design Essentials v19?

Χρειάστηκε να το κάνω Google, αλλά όχι, δεν είναι αυτό :P (είναι καθαρά παιχνίδι, όχι modeling/CAD program). Αν θυμάμαι σωστά, κυκλοφόρησε πέρυσι στο Steam.

• Moderators
Δημοσ.

Θα πω το πρώτο που μου πέρασε απ' το μυαλό, Punch! Home & Landscape Design Essentials v19?

Χρειάστηκε να το κάνω Google, αλλά όχι, δεν είναι αυτό :P (είναι καθαρά παιχνίδι, όχι modeling/CAD program). Αν θυμάμαι σωστά, κυκλοφόρησε πέρυσι στο Steam.

Κι εγώ που είδα τον τίτλο, νόμιζα ότι ήταν για πλάκα, δεν ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο! :D

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ που είδα τον τίτλο, νόμιζα ότι ήταν για πλάκα, δεν ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο! :D

Η πλάκα ήταν οτι όταν το πρωτοξεκίνησα για κανά μισάωρο είχα συνέχεια chat requests απο Steam friends που δεν πίστευαν οτι το συγκεκριμένο ήταν actual game :P. Πλάκα έχει πάντως, το πολύ-πολύ διαρκεί κανά 5ωρο με 100% achievements, νομίζω κυρίως κυκλοφόρησε σαν VR showcase παρά σαν "σοβαρό" παιχνίδι.

Το αστείο είναι πως έχει (σχετικά) active community, αφού σου επιτρέπει να συνδυασεις κομμάτια απο τα έπιπλα για να φτιάξεις δικές σου κατασκευές και να τις δημοσιεύσεις (με υποστήριξη Steam Workshop, βεβαίως βεβαίως).

Δημοσ.

Σωστός, δικό σου :P

(Η καλύτερη περιγραφή για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ήταν "ΙΚΕΑ Simulator: VR" βασικά).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...