Bigi444444 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ωπα, ξεχάστηκα και βλέπω σκαλώσαμε λίγο. Το λοιπόν, το primitive wars είναι. tbs είναι αυτό, μπορείς να το πεις και πρόσφατο.Δεν το έχω παίξει ακόμα, οπότε αν θέλτε λεπτομέρειες πρέπει και γω να τις γκουγκλάρω.
SeXBOX Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Greed Corp είναι? αν δεν απατώμαι. Αν ναι ας βάλει όποιος θέλει αν όχι άπλα προσπάθησα
maarinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 @aOUaS88 Assassin's Creed Unity Ας βάλει κάποιος άλλος. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ας βάλει κάποιος άλλος. Oυχ, θυμάμαι όταν το είχα ξεκινήσει αυτό και παίζαμε hot potato...
Greygore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Βάζω ένα λίγο.... διαφορετικό (μια και περίμενα επιβεβαίωση για το screenshot του ARK). Πρόσφατο παιχνίδι που έχει θέμα... κατασκευές :
SeXBOX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Θα πω το πρώτο που μου πέρασε απ' το μυαλό, Punch! Home & Landscape Design Essentials v19?
Greygore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Θα πω το πρώτο που μου πέρασε απ' το μυαλό, Punch! Home & Landscape Design Essentials v19? Χρειάστηκε να το κάνω Google, αλλά όχι, δεν είναι αυτό (είναι καθαρά παιχνίδι, όχι modeling/CAD program). Αν θυμάμαι σωστά, κυκλοφόρησε πέρυσι στο Steam.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Θα πω το πρώτο που μου πέρασε απ' το μυαλό, Punch! Home & Landscape Design Essentials v19? Χρειάστηκε να το κάνω Google, αλλά όχι, δεν είναι αυτό (είναι καθαρά παιχνίδι, όχι modeling/CAD program). Αν θυμάμαι σωστά, κυκλοφόρησε πέρυσι στο Steam. Κι εγώ που είδα τον τίτλο, νόμιζα ότι ήταν για πλάκα, δεν ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο! 1
Greygore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Κι εγώ που είδα τον τίτλο, νόμιζα ότι ήταν για πλάκα, δεν ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο! Η πλάκα ήταν οτι όταν το πρωτοξεκίνησα για κανά μισάωρο είχα συνέχεια chat requests απο Steam friends που δεν πίστευαν οτι το συγκεκριμένο ήταν actual game . Πλάκα έχει πάντως, το πολύ-πολύ διαρκεί κανά 5ωρο με 100% achievements, νομίζω κυρίως κυκλοφόρησε σαν VR showcase παρά σαν "σοβαρό" παιχνίδι. Το αστείο είναι πως έχει (σχετικά) active community, αφού σου επιτρέπει να συνδυασεις κομμάτια απο τα έπιπλα για να φτιάξεις δικές σου κατασκευές και να τις δημοσιεύσεις (με υποστήριξη Steam Workshop, βεβαίως βεβαίως).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Είπα να το google (δεν είμαι σπίτι για να σε "τσεκάρω" από το Steam ) και μάλλον είναι το "Home Improvisation: Furniture Sandbox" ; 1
Greygore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Σωστός, δικό σου (Η καλύτερη περιγραφή για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ήταν "ΙΚΕΑ Simulator: VR" βασικά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις