tommybertsen Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ετυχε να ειμαι μεσα, προλαβαινω δε προλαβαινω! Για παμε: Ειναι δυσκολο, αλλα οποιος το'χει παιξει , καταλαβαινει σιγουρα τη σκηνη
SeXBOX Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ετυχε να ειμαι μεσα, προλαβαινω δε προλαβαινω! Για παμε: asfadsfasd.jpg Ειναι δυσκολο, αλλα οποιος το'χει παιξει , καταλαβαινει σιγουρα τη σκηνη Layers of Fear?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Age of Decadence πρέπει να είναι. Δεν ξέρω το role-playing του κομμάτι αν είναι καλό, αλλά τις μάχες που τις είδα μέσα από το combat heavy spin off (όλα στα ελληνικά τα γράφω σήμερα, μπράβο μου), το Dungeon Rats, δεν μπορώ να πω ότι με συγκίνησαν.
SeXBOX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Age of Decadence πρέπει να είναι. Δεν ξέρω το role-playing του κομμάτι αν είναι καλό, αλλά τις μάχες που τις είδα μέσα από το combat heavy spin off (όλα στα ελληνικά τα γράφω σήμερα, μπράβο μου), το Dungeon Rats, δεν μπορώ να πω ότι με συγκίνησαν. You are correct! Your turn!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Εύκολο, νομίζω. Για μένα, θα ήταν ένας κλασικός τίτλος αν διέθετε ένα μεγάλο campaign, αλλά και έτσι ήταν πολύ καλό.
tonkpils Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δεν το έχω παίξει αλλά πρεπει να είναι το Invisible Inc.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Σωστά, συνεχίζεις.
tonkpils Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Θέλω κ δευτερεύον τίτλο. Οι έμπειροι Τσικι-Μπρίκιδες θα το βρείτε.
tommybertsen Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μαλλον το Call of prypyat? (stalker)
tonkpils Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μαλλον το Call of prypyat? (stalker) Σωστός ο τσικι μπρίκις. Είναι η αποστολή που μπαίνεις σε ένα υπόγειο γεματο Bloodsuckers κ μετά τα σκωτώνεις με αέριο δηλητήριο. Δικό σου! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις