Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Το έχω βάλει στη λίστα παρακοιλούθησης στο steam εδώ και αρκετό, θα έλεγα καιρό, κυρίως επειδή για κάποιο λόγο μου φέρνει στο μυαλό το αγαπημένο aladdin, αλλά ακόμα δεν έχω επιχειρήσει αγορά επειδή φοβάμαι ότι θα με δυσκολέψει στο χειρισμό του.Και δεν είμαστε σε τέτοιες ηλικίες πλέον για τέτοια πράγματα. ^_^

Τέσπα, καινούριο rts όπου οι επιλογές του καθενός και η έκβαση κάθε μάχης έχουν μόνιμη επίδραση στον κόσμο του.Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Rise From Your Grave!

Κανένα Codename: Panzer; Έψαξα στο Steam τα διάφορα releases αλλά δεν είδα την συγκεκριμένη εικόνα.

• Moderators
Δημοσ.

More hints please, Early Access δεν βρίσκω κάτι και γενικά όσο και να ψάξω, δεν το βρίσκω πουθενά, εκτός αν είναι κανένα multiple time eras και έχει και WW2.

Δημοσ.

Ε τι hints να δώκω;Ξέρω κι εγώ;Δυσκολεύομαι να σκεφτώ. Ο τίτλος του αποτελεί μία σύνθετη λέξη στην αγγλική, ταιριάζει με τη θεματολογία του και το ένα συνθετικό της προέρχεται από το ζωικό βασίλειο. Τι άλλο να πω, δεν ξέρω. ^_^

Α, έχει βγει και demo στο steam.Αν και νομίζω αν ψάξετε από το tab των demos στο store δεν εμφανίζεται για κάποιο λόγο. (btw αυτό το βλέπω με πολλά παιχνίδια τελευταία και δεν ξέρω που οφείλεται...)

gjoker, ώς το βρήκες εσύ δηλαδή;Είμαι περίεργος.

• Moderators
Δημοσ.

δεν το ξέρω, το βρήκα (οχι και με τα ποιο τίμια μέσα, στα πλαίσια του thread)

Ε οκ, αρκετές φορές δεν το ξέρουμε και το βρίσκουμε. :P

Αν βρέθηκε με όχι τίμια μέσα, τότε

reverse image search

;)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...