Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακόμα ένα στο ίδιο genre :P

U5svopk.jpg

Δεν θα πω την απαντηση γιατι βοηθησε και το ιντερνετ για να την βρω  :ph34r: (αρχικα ειχε βγει στο game boy colour αυτο ?)

Δημοσ.

Δεν θα πω την απαντηση γιατι βοηθησε και το ιντερνετ για να την βρω  :ph34r: (αρχικα ειχε βγει στο game boy colour αυτο ?)

Το συγκεκριμένο ήταν για DSi(ware) αν δεν κάνω λάθος αρχικά, αν και το screenshot το πήρα απο την PC version. Αν και δέν το είχα παίξει, νομίζω το πρώτο της σείρας είχε βγει για GBC.

Δημοσ.

Shantae risky's revenge.....

Σωστός, δικό σου :P

Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως, είναι απο τα πλέον συμπαθητικά Metroidvanias, και uniquely απο τα λίγα που "παίζουν" σε πιο arabesque τεχνοτροπίες και μουσική.

Δημοσ.

Το έχω βάλει στη λίστα παρακοιλούθησης στο steam εδώ και αρκετό, θα έλεγα καιρό, κυρίως επειδή για κάποιο λόγο μου φέρνει στο μυαλό το αγαπημένο aladdin, αλλά ακόμα δεν έχω επιχειρήσει αγορά επειδή φοβάμαι ότι θα με δυσκολέψει στο χειρισμό του.Και δεν είμαστε σε τέτοιες ηλικίες πλέον για τέτοια πράγματα. ^_^

Τέσπα, καινούριο rts όπου οι επιλογές του καθενός και η έκβαση κάθε μάχης έχουν μόνιμη επίδραση στον κόσμο του.Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον.

post-64677-0-48526200-1471544144_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...