iordanis77 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ειναι το Double Dragon ΙΙ - The Revenge. Λιγοι μπορουσαν να το παιξουν καθοτι... αναποδο Και στο τελος του 2, ανασταινεται Στη τελευταια πιστα παλευεις με ενα αορατο αντιπαλο, που τοτε τον λεγαμε χαρο. Οι ειδημονες βεβαια κερδιζαν και το χαρο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Τέσπα, βάζει όποιος βρίσκει, αλλά προτιμώ το ενδιαφέρον screenshot, γιατί δεν το ξέρω.
GaGaS_Thess Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Απο τα πρωτα παιχνιδια μου!!!! Respect......απλα respect...ο λογος που πήρα amiga μαζί με το monkey island 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μου είχε φάει όλα τα κέρματα... Και πολλά continues στο MAME το Knights of the Round. 3
Despotas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Captain Commando. Α ρε Capcom μας είχες φάει όλα τα 50λεπτα τότε..μαζί με το Knights! 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Κανονικά, από παντού μας τα έτρωγε (τώρα το κάνει η ΕΑ). Βάζεις!
Despotas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Coin-op και αυτό αλλά είχε κυκλοφορήσει και σε Amiga, Amstrad. Ένα από το πιο δύσκολα παιχνίδια που έχω παίξει:
DeiX Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Απο τα πρωτα παιχνιδια μου!!!! The Loom (απιστευτο για την εποχη του παιχνιδι) Coin-op και αυτό αλλά είχε κυκλοφορήσει και σε Amiga, Amstrad. Ένα από το πιο δύσκολα παιχνίδια που έχω παίξει: KARNOV!!!!! το χα λυωσει στον amstrad αυτο Και για να μεινουμε στο αντικειμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις