Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια βοήθεια, μιας και δεν τσουλάει το θέμα. Στην εισαγωγική οθόνη του παιχνιδιού εμφανιζόταν πασίγνωστος επιστήμονας.

Crazy Machines

Aυτο θελει joystick.

Yπαρχει κατι σε Ricochet?

Όχι απαραίτητα.Μια χαρά παιζουν τα παιχνίδια με τα βελάκια και πλήκτρα Ctrl shift και τα γραμματα απο πανω ανάλογα το παιχνιδι.
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ το είχα παίξει σε ZX Spectrum (από εκεί είναι και η φωτό) αλλά νομίζω έχει βγει και σε άλλες (νομίζω).

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα.Μια χαρά παιζουν τα παιχνίδια με τα βελάκια και πλήκτρα Ctrl shift και τα γραμματα απο πανω ανάλογα το παιχνιδι.

Εγω το γνωριζω αυτο, αλλα δεν ειναι ευκολο να πεισεις τον αλμπανη να παιξει πακμαν με τα βελακια :lol:

Δημοσ.

E-Motion  :-D

Αυτό ακριβώς! Εύγε!

Πιτσιρικάς, θυμάμαι πως το είχα αγοράσει από μαγαζί της γειτονιάς επειδή μου... άρεσε το εξώφυλλο αλλά δεν ήξερα καν τι διάολο παιχνίδι είναι (άσε που σπανίως αγόραζα και αυθεντικά παιχνίδια, εκείνες τις μέρες όμως έτυχε να έχω κάτι λεφτά στην άκρη). Το βάζω και λέω αμάν, τι σαπίλα είναι αυτή, μπάλες και κολοκύθια. Ούτε μια ώρα δεν ασχολήθηκα. Οπότε το πάω πίσω στο μαγαζάτορα και του λέω μπάρμπα, το παιχνίδι σου δεν παίζει, παρ' το πίσω και φέρε άλλο.

Ακριβώς όμως επειδή ήμουν πιτσιρικάς, έκανα την υπέρτατη βλακεία και του είπα ότι το δοκίμασα σε άλλο Spectrum και φόρτωνε ή κάτι τέτοιο, οπότε μου λέει άρα δεν φταίει το παιχνίδι, έχει παιχτεί η κασέτα και δεν την παίρνω πίσω. Φυσικά έχασε ένα πελάτη, αφού δεν ξαναπάτησα εκεί.

Και τελικά το E-motion μου έμεινε στο χέρι. Σιχτίρ, από τότε το έχω καημό.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...