Σαϊνόμπι Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Aυτο θελει joystick. Yπαρχει κατι σε Ricochet? Δεν ειναι απαραιτητο το Joystick
kajwbtfe Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μια βοήθεια, μιας και δεν τσουλάει το θέμα. Στην εισαγωγική οθόνη του παιχνιδιού εμφανιζόταν πασίγνωστος επιστήμονας. Crazy Machines Aυτο θελει joystick. Yπαρχει κατι σε Ricochet? Όχι απαραίτητα.Μια χαρά παιζουν τα παιχνίδια με τα βελάκια και πλήκτρα Ctrl shift και τα γραμματα απο πανω ανάλογα το παιχνιδι. 1
nzeppos Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Nope, δεν είναι το crazy machines. Το πρώτο γράμμα είναι "Ε" και το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 1990.
kajwbtfe Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Nope, δεν είναι το crazy machines. Το πρώτο γράμμα είναι "Ε" και το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 1990.Πλατφόρμα?
nzeppos Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Εγώ το είχα παίξει σε ZX Spectrum (από εκεί είναι και η φωτό) αλλά νομίζω έχει βγει και σε άλλες (νομίζω).
iordanis77 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Όχι απαραίτητα.Μια χαρά παιζουν τα παιχνίδια με τα βελάκια και πλήκτρα Ctrl shift και τα γραμματα απο πανω ανάλογα το παιχνιδι. Εγω το γνωριζω αυτο, αλλα δεν ειναι ευκολο να πεισεις τον αλμπανη να παιξει πακμαν με τα βελακια
nzeppos Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 E-Motion Αυτό ακριβώς! Εύγε! Πιτσιρικάς, θυμάμαι πως το είχα αγοράσει από μαγαζί της γειτονιάς επειδή μου... άρεσε το εξώφυλλο αλλά δεν ήξερα καν τι διάολο παιχνίδι είναι (άσε που σπανίως αγόραζα και αυθεντικά παιχνίδια, εκείνες τις μέρες όμως έτυχε να έχω κάτι λεφτά στην άκρη). Το βάζω και λέω αμάν, τι σαπίλα είναι αυτή, μπάλες και κολοκύθια. Ούτε μια ώρα δεν ασχολήθηκα. Οπότε το πάω πίσω στο μαγαζάτορα και του λέω μπάρμπα, το παιχνίδι σου δεν παίζει, παρ' το πίσω και φέρε άλλο. Ακριβώς όμως επειδή ήμουν πιτσιρικάς, έκανα την υπέρτατη βλακεία και του είπα ότι το δοκίμασα σε άλλο Spectrum και φόρτωνε ή κάτι τέτοιο, οπότε μου λέει άρα δεν φταίει το παιχνίδι, έχει παιχτεί η κασέτα και δεν την παίρνω πίσω. Φυσικά έχασε ένα πελάτη, αφού δεν ξαναπάτησα εκεί. Και τελικά το E-motion μου έμεινε στο χέρι. Σιχτίρ, από τότε το έχω καημό. 2
nikpoth Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Oxι. Να το πάρει το ποτάμι; Copyright ©ESTsoft Corp
nikpoth Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Όχι ρε συ! Αφού είπαμε developer,ESTsoft. Αρχίζει από C ,το game και είναι το 2..
Προτεινόμενες αναρτήσεις