Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Που είστε όλοι; Υπόσχομαι να μην ψάξω/πω/βρω την επόμενη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Prota na ginei VAC o server kai meta...:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Τέτοιο μίσος...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Παλιό αγαπημένο arcade παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitRi_Del Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Kala milame egrapses!!!! Pou to thimithikes auto? To termatiza sto xalaro me 1 credit kai xwris na xasw, exana mono sto telos epitides gia na mazepsw pontous!!!! Ela mou nte pou exei kolisei to mialo mou kai de thimame pws to lene :s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vandermonde Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 οχι μονο απλα εγραψε ο john αλλα μονο που δεν με εκανε να κλαψω!!!!...........ειναι το game το οποιο εκανε την αρχη για εμενα......με πορωσε με τα παιχνιδια και πηρα τον πρωτο μου υπολογιστη. Το λιωνα το τερματιζα και το ξανα τερματιζα again and again δεν το βαριομουν με τιποτα! μαλλον δεν θυμασαι το ονομα (οπως και εγω) γιατι ηταν στα κινεζικα/ιαπωνεζικα(?)...........εμεις παντως το λεγαμε ΚΙΝΕΖΑΚΙ παντως ειναι της TAITO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Hints: Taito (όπως είπε ο vandermonde) και χρονολογία 1987. Ήταν από τα πρώτα arcades παιχνίδια που έλιωνα στα ηλεκτρονικά της θείας μου. Κρουασάν,κόκα κόλα και λιώσιμο. Από τις καλύτερες εποχές μου by far. ΘΕΛΩ ΤΑ ARCADES ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vandermonde Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 να μαθω επιτελους το ονομα του, να το ψαξω μπας και το βρω σε κανα mame...... μαλλον το μαγαζι στο οποιο το επαιζα εγω τοτε το ειχε import απο japan......αφου δεν θυμαμαι να ειχε καθολου αγγλικα........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitRi_Del Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Wardner no Mori / Pyros 1987 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Σωστός ο DimitRi_Del Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 gia na deis Ghost oti den kratao kakia;) Soz dimi pou evala...alla tin eixa proxeiri... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Για το Advent Rising μου φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Kala sou fenete giati afto einai Johny;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Ok, να βάλει τώρα όμως ο Dimitri. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitRi_Del Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Mesa sto top10 apo ta kalitera games ever, prosopiko top 10 Ama den fenete i photo peite mou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις