{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 mipos ine kana americas war? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Hmmm oxi dude,den einai kai mallon les americas army,e?Alla kai palu den einai;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Counter Strike? Source 'H to allo (den to thimame) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Το CS Source πρέπει να είναι πράγματι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Ahahahhah den einai...afou den to vrike o ghost mallon den tha to vrei kaneis... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 afou den to vrike o ghost mallon den tha to vrei kaneis... pragmati kai ego molis eida ton ghost na simfoni mazi mou eipa afto einai sigoura... lira 100 mexri tora o ghost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Τι λέτε βρε, έχω αποτύχει σε πολλά και είναι και διάφορα που δεν τα ξέρω/θυμάμαι. Το ότι δεν είναι CS όμως, είναι πράγματι έκπληξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Τι λέτε βρε, έχω αποτύχει σε πολλά και είναι και διάφορα που δεν τα ξέρω/θυμάμαι OOOHHH !!! (foni apo aggliko gipedo) ti metriofrosini!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Indeed,lol!!!Next 1 plz!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkman_dd Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Wow! Σοβαρά δεν είναι cs? Εγώ έχω μείνει στο παλιό βέβαια (νομίζω η 1.6 ήταν η τελευταία που έπαιξα).. Χμ.. Σίγουρα δεν είναι cs? Αφού διακρίνω το 4-4 όπλο των counter! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 To oplo pou diakrineis einai to 4-4 Steyr Stg.77 AUG alla dustixos den einai apo to CS i foto...gia na voithiso ligo odigas kai petas kiolas sto game... Na pare kai 1 lovely modification apo to Steyr AUG A3 Carbine FN F2000 Na kai ena prototype AICW VX3 metaksi ton 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μα από το Steyr Aug ειδικά μου ήρθε το CS. Όταν έπαιζα κάποια παλιά beta του παλιού, ήταν το fav όπλο μου. Anyways, War Rock. (χα! Πρέπει να αφήσουμε το Google μάλλον γιατί βρίσκονται γρήγορα αν ψάξεις αρκετά. ) ΥΓ. Καλό το αγγλικό γήπεδο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Ehehehhehehe...nai einai to War Rock alla eklepses file Ghost...eisai cheateri telika;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Κοίτα ποιος μιλάει που βάζει ολοκαίνουργιο παιχνίδι πριν το στρώσει κανείς. Εγώ τουλάχιστον μοιράζω ευκαιρίες. Άντε, να βάλει όποιος θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις