HadesGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Dragon Ball Z και την επόμενη φορά μην ξεχνάς τον τίτλο του game στην pic! Βάζω!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Dragon Ball Z και την επόμενη φορά μην ξεχνάς τον τίτλο του game στην pic! Βάζω! Αν ηταν να βρισκαμε το game με τσατσιες θα καναμε παντα ενα απλο search google for this image και τελος. Δεν εχει ιδιαιτερο νοημα βασικα το thread με το παραπανω σκεπτικο. Δευτερον, δεν βρηκες ποιο παιχνιδι ειναι. Υπαρχουν δυψηφιου αριθμου παιχνιδια Dragon Ball Z.
HadesGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αν ηταν να βρισκαμε το game με τσατσιες θα καναμε παντα ενα απλο search google for this image και τελος. Δευτερον, δεν βρηκες ποιο παιχνιδι ειναι. Υπαρχουν δυψηφιου αριθμου παιχνιδια Dragon Ball Z. Βρε έχεις ονομάσει το game στην pic σου, τι τσατσιές μου λες τώρα...απροσεξία ονομάζεται. Κάτσε να κάνω και linκ ποιο Dragonball έχεις βάλει: http://eriknerdstuff.blogspot.gr/2012/09/dragon-ball-video-games-retrospective_2947.html
Σαϊνόμπι Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Βρε έχεις ονομάσει το game Δεν εχω ονομασει κατι εγω. Απλα με παραθεση/επισυναψη την εχω παραθεσει. Οχι οπως εσυ που την εκανες upload. Δεν υπηρχε λογος να προσπαθησεις να την αποθηκευσεις, Αυτο σου λεω
HadesGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δεν εχω ονομασει κατι εγω. Απλα με παραθεση/επισυναψη την εχω παραθεσει. Οχι οπως εσυ που την εκανες upload. Δεν υπηρχε λογος να προσπαθησεις να την αποθηκευσεις, Αυτο σου λεω Ε βάλε μία σωστή ντε αυτήν την φορά μην ξεχάσεις το όνομα όμως Θεώρησε άκυρη την δική μου την "μαντεψιά"
Σαϊνόμπι Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Βρε έχεις ονομάσει το game στην pic σου, τι τσατσιές μου λες τώρα...απροσεξία ονομάζεται. Κάτσε να κάνω και linκ ποιο Dragonball έχεις βάλει: http://eriknerdstuff.blogspot.gr/2012/09/dragon-ball-video-games-retrospective_2947.html
HadesGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Άσε τα gif βρε απρόσεκτε και βάλε ξανά Που μόνο το όνομα σε πάει σε Dragonball , που η Frieza να τα σπάσει όλα
Σαϊνόμπι Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Άσε τα gif βρε απρόσεκτε και βάλε ξανά Δεν πειραζει ρε, βαριεμαι τωρα. Ας συνεχισουμε με το δικο σου.
HadesGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δεν πειραζει ρε, βαριεμαι τωρα. Ας συνεχισουμε με το δικο σου. To λέω Populous ! Έκανα κι εγώ τσατσιά δεν λέει! 'Οποιος θέλει βάζει οπότε.
wazzaa Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Από τα αγαπημένα μου παιχνίδια ....και αυτή από τις αγαπημένες μου..... 1
wazzaa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 ΥΕΑ!!!!!!!!! Μόνο αυτό είχα λιώσει?? Άστα να πάνε...Your turn....
Σαϊνόμπι Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ενα παλιο αγαπημενο απο Amiga (με σχετικα μεγαλο βαθμο δυσκολιας). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις