Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

true true.. amiga και γω το 1ο-παιξα... το λατρεψα απ'το 1ο τριλεπτο.. μισουσα τα μπ@σταρδα τα νανακια που δεν προλαβαινα να χτυπησω να βγαλουν το potion που σε κανει ντουμπζι master..χααχαχαχ

• Like 2
Δημοσ.

Σε coin-op δεν νομίζω να το είχα παίξει, θυμάμαι όμως ότι εκεί ήταν σαφώς πιο δύσκολο απ' την Amiga.

Άιντε να βάλω κι εγώ τότε, όσοι το έχουν παίξει θα το θυμούνται με συγκίνηση. Για μένα ήταν το καλύτερο της εποχής του, τουλάχιστον μέχρι να βγει το Fernando Martin.

post-47640-0-26915300-1379157867_thumb.png

Δημοσ.

Σε coin-op δεν νομίζω να το είχα παίξει, θυμάμαι όμως ότι εκεί ήταν σαφώς πιο δύσκολο απ' την Amiga.

Άιντε να βάλω κι εγώ τότε, όσοι το έχουν παίξει θα το θυμούνται με συγκίνηση. Για μένα ήταν το καλύτερο της εποχής του, τουλάχιστον μέχρι να βγει το Fernando Martin.

attachicon.gifzx.png

world series basketball

• Like 1
Δημοσ.

Σωστότατος. Από τα ελάχιστα μπάσκετ της εποχής που δεν περιοριζόταν σε 1vs1 ή 2vs2 αλλά είχαμε κανονικό διπλό. Έστω κι αν έπαιζαν... 4 παίκτες σε κάθε ομάδα. Έστω κι αν σε κάθε καλάθι που έμπαινε, εμφανιζόταν η λέξη "Goal!"...

Τα επόμενα μπασκετάκια που θυμάμαι μετά από αυτό, ήταν φυσικά το τεράστιο Fernando Martin (αλλιώς Basket Master), το θρυλικό One on One ("the only realistic"), το καταπληκτικό Two on Two και το Double Dribble στην Amiga, το Fast Break σε PC και κάμποσα άλλα. Μέχρι να κυκλοφορήσουν τα Lakers vs Celtics και τα spin-off τους (πρόγονοι του NBA Live) και φυσικά το υπερτιτανομεγιστοτεράστιο TV Sports Basketball.

Για το οποίο κυκλοφορούν ακόμα roster, αν και σε γιωτάδικες σελίδες, όπως αυτή, δεν αναφέρεται καν...

Βάλε ;)

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν πατόψαρα κανείς δεν μπορεί να βρει αυτό το πολύ ωραίο παιχνίδι;

Σας καταλαβαίνω,το έβαλα γιατί ήξερα εκ των προτέρων πως κανείς δεν θα το έβρισκε,ούτε καν τα nerds του insomnia!

muahahaha

3049451_1350838333275.2res_415_231.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...