akisk Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Είναι το Maldita Castilla Σωστόςςς! Must για τους φίλους του είδους και είναι και δωρεάν. Link
konpat Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ας βάλει κάποιος άλλος ,για κάποιο (περιεργο) λόγο δεν μπορώ να ανεβάσω εικόνα.
Gus4 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Θα αδραξω λοιπον την ευκαιρια!! Εχουμε και λεμε... :
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Phantasmagoria. FMV brutality.
Gus4 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 close but no cigar... phantasmagoria θα ηταν πολυ ευκολο!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ah wait, μου το είχαν ξανακάνει αυτό το κόλπο. Ripper?
Greygore Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 @Ghost - FMV Crap-Brigade, Ho! (Πέρα απο την πλάκα, τον καιρό που είχαν βγει τα γούσταρα τρελά - αίμα, βία και στην περίπτωση του Harvester "αχαλίνωτο" σεκς ήταν sure sells τόοοοοτε) αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι πλέον πως άντεξα να τερματίσω μερικά απο αυτά...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Με τον ίδιο τρόπο που βλέπαμε Knight Rider και λέγαμε "πωπω, κοίτα τι κάνει ο ΚΙΤΤ" και τώρα λέμε "Meh". 1
Gus4 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Harvester it is finally!!! GhostRider με μια αναδρομη που εκανα στο ποστ πισω στο μακρινο 2007 ειδα οτι ειχε ξαναναρτηθει το συγκεκριμενο game και ηδη απο τοτε σε παιδευε!! Θα εδινα τα παντα να ξαναεβγαιναν ποιοτικα FMV games και συγκεκριμενα adventures over anything else της σημερινης εποχης! Βεβαια το κοστος για αυτου του ειδους τα games ηταν τεραστια και συγκεκριμενα θυμαμαι ποσο ντορο ειχε προκαλεσει το Wing Commander IV που ειχε στοιχησει γυρω στα 12 εκκατομυρια δολαρια (ποσο εξωφρενικα μεγαλο για τα δεδομενα της εποχης!). Οπως και να εχει η γενια των σημερινων 30αριδων μεγαλωσε με αυτου του ειδους τα games και οσο να ειναι η νοσταλγια παραμενει!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 GhostRider με μια αναδρομη που εκανα στο ποστ πισω στο μακρινο 2007 ειδα οτι ειχε ξαναναρτηθει το συγκεκριμενο game και ηδη απο τοτε σε παιδευε!! Μην σου πω ότι έχει μπει και άλλη φορά και πάντα την πατάω. Είδες για να μην έπαιζα FMV adventures; (εκτός του SWAT)
Gus4 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Police Quest SWAT ακομα το εχω αυθεντικο με το τεραστιο το κουτι του στη συλλογη μου και ακομα το μισω οπως τοτε!! Μην ξεχνιωμαστε Ghost περιμενουμε screenshot!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Εγώ να ξεχαστώ εδώ; Doesn't happen. Και πάρτε ένα εύκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις