Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Brujah, Celerity... Ρε μάγκες ακόμα κλαίμε τον brujah που είχαμε στο session (στάχτες στην Τρανσυλβανία έγινε πριν 2 βδομάδες), μη μας τα κάνετε αυτά

RIP. Brujah, "Tο μπετό του Siebenburgen"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα ευκολο απο μενα μαγκες.Σπανιοι οι fan τετοιων games

Port Royale 2. Αρρρώστεια λέμε.

Βάζω ένα παλιό arcade.

post-190200-0-45026200-1358707754_thumb.jpg

Επεξ/σία από Centurion
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

yeap με ενεργοποιημένη την δύναμη Celerity.

Επέσα μέσα τότε :P Παραδόξως, Brujah run δεν έχω κάνει ακόμα, μέχρι τώρα είχα δοκιμάσει Toreador, Ventrue και Malkavians (το καλύτερο replay experience σε RPG, ever), αλλά τουλάχιστον η περιοχή έξω απο το Asylum κάνει "μπάμ".

Πάντως βλέπω προχώρησε το topic, οπότε I guess πάω πάσο :P.

Edit: Γιατί θυμάμαι όμως το Celerity σαν power; Παίζει να είχαν και οι Toreador κάτι αντίστοιχο (αυτό που σου δίνει superhuman speed δεν είναι; ).

Επεξ/σία από Greygore
Δημοσ.

Επέσα μέσα τότε :P Παραδόξως, Brujah run δεν έχω κάνει ακόμα, μέχρι τώρα είχα δοκιμάσει Toreador, Ventrue και Malkavians (το καλύτερο replay experience σε RPG, ever), αλλά τουλάχιστον η περιοχή έξω απο το Asylum κάνει "μπάμ".

Πάντως βλέπω προχώρησε το topic, οπότε I guess πάω πάσο :P.

Edit: Γιατί θυμάμαι όμως το Celerity σαν power; Παίζει να είχαν και οι Toreador κάτι αντίστοιχο (αυτό που σου δίνει superhuman speed δεν είναι; ).

Yeap αυτό είναι αλλά δεν έχω παίξει toreador ποτέ μόνο Tremere και brujah. Και το screen ήταν απο heavily moded game οπότε τα effect μπορεί να τα θυμάσαι διαφορετικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...