Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Yep, και χαρακτήρας Brujah νομίζω;
>-Nosakos<- Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 yeap με ενεργοποιημένη την δύναμη Celerity.
zeniath Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Brujah, Celerity... Ρε μάγκες ακόμα κλαίμε τον brujah που είχαμε στο session (στάχτες στην Τρανσυλβανία έγινε πριν 2 βδομάδες), μη μας τα κάνετε αυτά RIP. Brujah, "Tο μπετό του Siebenburgen"
jonakos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ενα ευκολο απο μενα μαγκες.Σπανιοι οι fan τετοιων games
Centurion Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ενα ευκολο απο μενα μαγκες.Σπανιοι οι fan τετοιων games Port Royale 2. Αρρρώστεια λέμε. Βάζω ένα παλιό arcade. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2013 από Centurion 1
Greygore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) yeap με ενεργοποιημένη την δύναμη Celerity. Επέσα μέσα τότε Παραδόξως, Brujah run δεν έχω κάνει ακόμα, μέχρι τώρα είχα δοκιμάσει Toreador, Ventrue και Malkavians (το καλύτερο replay experience σε RPG, ever), αλλά τουλάχιστον η περιοχή έξω απο το Asylum κάνει "μπάμ". Πάντως βλέπω προχώρησε το topic, οπότε I guess πάω πάσο . Edit: Γιατί θυμάμαι όμως το Celerity σαν power; Παίζει να είχαν και οι Toreador κάτι αντίστοιχο (αυτό που σου δίνει superhuman speed δεν είναι; ). Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2013 από Greygore
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Rastan, totally not a Conan rip-off. Και είχα χάσει πολλά φράγκα.
>-Nosakos<- Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Επέσα μέσα τότε Παραδόξως, Brujah run δεν έχω κάνει ακόμα, μέχρι τώρα είχα δοκιμάσει Toreador, Ventrue και Malkavians (το καλύτερο replay experience σε RPG, ever), αλλά τουλάχιστον η περιοχή έξω απο το Asylum κάνει "μπάμ". Πάντως βλέπω προχώρησε το topic, οπότε I guess πάω πάσο . Edit: Γιατί θυμάμαι όμως το Celerity σαν power; Παίζει να είχαν και οι Toreador κάτι αντίστοιχο (αυτό που σου δίνει superhuman speed δεν είναι; ). Yeap αυτό είναι αλλά δεν έχω παίξει toreador ποτέ μόνο Tremere και brujah. Και το screen ήταν απο heavily moded game οπότε τα effect μπορεί να τα θυμάσαι διαφορετικά.
akisk Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Με κίνδυνο να φάω ban... Tο παιχνίδι ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις