Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα Delta Force δεν θυμάμαι να είχαν τέτοιο είδος ομίχλης και το UI είναι διαφορετικό.

Έχω και 'γω την εντύπωση πως είναι απο Delta Force, συγκεκριμένα το (κάπως μέτριο) Black Hawk Down.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Hm... τελικά από εκεί (κάποιος απ'όλα) πρέπει να είναι, αλλά δεν θυμάμαι όταν έπαιζα να είχε την μπάρα ζωής. Έχουν περάσει και κάτι χρόνια και ξεχνάω. :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω και 'γω την εντύπωση πως είναι απο Delta Force, συγκεκριμένα το (κάπως μέτριο) Black Hawk Down.

Εμένα πάλι για κάποιο περίεργο λόγο μου άρεσε αρκετά το BHD. Στην αρχή θυμάμαι πως δεν το είχα σε μεγάλη υπόληψη, αλλά όσο προχωρούσε μου ανέβαζε το ενδιαφέρον και με τα πολλά το τέλειωσα. Εντάξει, δεν ήταν Project IGI, Soldier of Fortune, Noone Lives Forever ή -πολύ περισσότερο- Operation Flashpoint αλλά τη δουλειά του την έκανε.

Έχουν περάσει και κάτι χρόνια και ξεχνάω. :P

Χαχα, αυτό ξαναπέστο :)

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Εμένα πάλι για κάποιο περίεργο λόγο μου άρεσε αρκετά το BHD. Στην αρχή θυμάμαι πως δεν το είχα σε μεγάλη υπόληψη, αλλά όσο προχωρούσε με ανέβαζε το ενδιαφέρον και με τα πολλά το τέλειωσα.

Φταίει εν μέρει μια μικρή αντιπάθεια που είχα ανέκαθεν προς τα "hyper-realistic" shooters τύπου Operation: Flashpoint (τα οποία θεωρώ πως "σκότωναν" το pacing) και εν μέρει ο κορεσμός που έχει το συγκεκριμένο είδος όσο αφορά τους all-American πρωταγωνιστές - τώρα θα μου πεις, βρήκα και εγώ σειρά παιχνιδιών να παίξω όταν είναι η προσωποποίηση των προαναφερθέντων, αλλά είχε τα ατού οτι (τουλάχιστον αρχικά) ήταν απο τους λίγους τίτλους που χρησιμοποιούσαν τεχνολογία voxel (το οποίο με ενδιέφερε σαν tech, βλ. επίσης οτιδήποτε κυκλοφόρησε απο την NovaLogic μέχρι 2003~) και έδινα πρωτόγνωρη ελευθερία κίνησης στον παίκτη (όσο αφορά level design, σε καιρό που όλα τα υπόλοιπα shooters διαδραματίζονταν κυρίως σε indoors περιοχές).

At any rate, δεν το βρήκα "κακό" σαν παιχνίδι, απλά μέτριο (ήταν και το 2004 - όταν το είχα παίξει εγώ δηλαδή - αρκετά καλή χρονιά στο gaming, οπότε ίσως φταίει και αυτό :P)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...