Bigi444444 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο στο πρώτο τουλάχιστον playthrough, απλά οι κονσολάδες είναι κουλοί και όταν τους πασάρουν κάτι πιο δύσκολο από το να πατάς κουμπάκια σε qte πουλάνε hardcoρίλα.Εκεί πάντως εγώ το παράτησα γιατί bugαρε το τελευταίο κεφάλι και δεν έβγαινε προς τα έξω για να το χτυπήσω.Αυτό σε συνδυασμό ότι το βρήκα κι εγώ υπερβολικά hypaρισμένο ήταν αρκετά για να το στείλω.
Alchemist` Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Avencast: Rise of the mage. Γρικλις...
>-Nosakos<- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Όντως σε σχέση με τα άλλα games που κυκλοφορούσαν για τις κονσόλες τα dark/demon souls ήταν σε άλλη κατηγορία ειδικά αφού εκτός της δύσκολης μάχης, με κάθε death "έχανες" ότι είχες συλλέξει και όλοι οι εχθροί είχαν κάνει respawn καθώς και ότι δεν σε έπαιρνε σε καμιά στιγμή απο το χεράκι για να σου εξηγήσει τι πρέπει να κάνεις. Οπότε για τους περισσότερους νέους που δεν είχαν παίξει άλλα τέτοια games(ειδικά παλιά games τύπου shadow of the beast) ήταν κάτι ακατόρθωτο. Αν και εγώ παρατήρησα στιγμές clipping(ένα δέντρο με έφαγε πίσω απο ένα παχύ τείχο ενώ ήμουν human με 18 humanity ) ήταν ασήμαντα στην συνολική εμπειρία(άσχετο οτι αυτήν την στιγμή θα την θυμάμαι για πάντα καθώς ήταν η μέρα που παραλίγο να σπάσω το ολοκαίνουργιο f510 μου, αλλά ευτυχώς όταν το σήκωσα απο κάτω ήταν ok). @bigi φαντάζομαι εννοείς το τελευταίο κεφάλι της hydra, το οποίο όμως δεν βγαίνει προς τα έξω γιατί πρέπει να το χτυπήσεις είτε με spell είτε με arrow. @greygore Ακριβώς το ανάποδο σε μένα. Κόλλησα άσχημα στα gargoyles, ειδικά εκεί που σου έβγαινε και 2ο, καθώς δεν ήξερα ακόμα να κάνω summon ενώ τον gaping drake τον πέρασα εύκολα και πήρα το axe. Σωστός, σειρά σου.
brickoman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Ελπίζω ότι θα σας δυσκολέψω... image Seven Kingdoms 2
gavros10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 ps1. αξεχαστες εποχες. πλακα πλακα αυτη την σκηνη την θυμαμαι
zizu10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 ps1. αξεχαστες εποχες. πλακα πλακα αυτη την σκηνη την θυμαμαι Πραγματικά αξέχαστες εποχές (τώρα το κατεβάζω να το παίξω ξανά μετά από τόσα χρόνια)!!! Αυτό το παιχνίδι και τα crash και hercules, ήταν οι λόγοι που πήρα το PS1... Ας επιβεβαιώσει όμως και ο brickoman ότι είναι αυτό.
zizu10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν, ας βάλω κι εγώ για πρώτη φορά!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις