xrest Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Eνα πολυ cult παιχνιδι,απο εναν μεγαλο παραγωγο,που συνεχιζει να μαγευει με συγκεκριμενο τιτλο.Ελπιζω σε μια συνεχεια αυτου του παιχνιδιου καποτε.Ποιο ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Άφησες τα ονόματα οπότε το βρήκα μέσω γούγλη. Policenauts; Δεν το έχω παίξει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrest Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 ναι τα αφησα,επιτηδες βασικα για βοηθεια.αλλα οκ οτι θα googlarate δε το περιμενα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Eιναι τσακαλια τα παιδια του Insomnia Οποτε GhostRiderLSOV σειρα σου ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Sorry, αλλά αφού δεν το ήξερα, ο γούγλης ήταν ο καλύτερος για βοήθεια. Έλα τώρα που δεν το έχει χρησιμοποιήσει κανείς άλλος. Θα βάλω κάποια το μεσημέρι όταν γυρίσω από την δουλειά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pytzamarama Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Κατι ψιλο-ευκολο και με hints για αρχη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Κατι ψιλο-ευκολο και με hints για αρχη... Keystone Kapers από το θρυλικό Atari 2600. Το είχα λιώσει!!! Edit: Μόλις είδα πώς ήταν σειρά του Ghostrider να βάλει οπότε άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pytzamarama Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 χαχαχα και εγω ηταν το πρωτο μου 2600 game μαζι με το OutLaw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pytzamarama Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 To αγαπημενο μου Saturn platform... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 E Pytzamarama πρέπει να περιμένεις να βάλει αυτός που το βρίσκει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο GhostRiderLSOV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pytzamarama Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Σορρυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! νιουμπης στο topic... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Βλέπω ότι βιάζεστε, οπότε βρήκα screenshot από ένα παλιό παιχνίδι που έπαιζα σε CGA γραφικά. (η pic είναι VGA) Hint: Παιχνίδι της Titus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pytzamarama Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Fire n forget Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Βλέπω ότι βιάζεστε, οπότε βρήκα screenshot από ένα παλιό παιχνίδι που έπαιζα σε CGA γραφικά. (η pic είναι VGA) Hint: Παιχνίδι της Titus. Έχω την εντύπωση πώς είναι το Crazy Cars:mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phantolino Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Kiomws to Fire and Forget einai http://www.cpczone.net/index.php?game=350 epitelous ena endiaferon thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις