Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε ναί, θα προτιμούσα κάτι πιο κοντά σε Don Bluth, αλλά τουλάχιστον για εμένα ήταν η πρώτη επαφή με cyberpunk/dystopic-ish themes, οπότε δεν με πείραζε τόόόσο :P (αν θες πραγματικά "απαίσιο" drawing στις ίδιες γραμμές, δες την επόμενη σειρά του Chung, Aeon Flux).

• Moderators
Δημοσ.

Orokusaki, νομίζω και άλλη φορά έχεις βάλει φωτογραφίες εδώ (σε αυτό το τόπικ).

Και γι'αυτό ξαναλέμε:

Βάζει φωτογραφία όποιος έχει βρει. Οπότε περιμένουμε τον Brickoman.

Μην μας τρολλάρεις please. -_-

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια το περίμενα πιο.... δύσκολο; Μέχρι τώρα τουλάχιστον τα μόνα προβλήματα που είχα ήταν με τους εκάστοτε invaders (κυρίως στα Depths) - αλλά σίγουρα υπερβολικά overhyped. /rant

Σωστός, βάζεις :P

Δημοσ.

Σαν παιχνίδι είναι δύσκολο αλλά ναι δεν έχει κάποια μυθική δυσκολία, υπάρχουν και πολύ δυσκολότερα.Το θέμα είναι οτι η δυσκολία του δεν σε κοροϊδεύει όπως σε άλλα παιχνίδια, ξέρεις οτι άμα πεθάνεις το φταίξιμο είναι δικό σου και μόνο.Βέβαια όσο παίζεις η δυσκολία του μειώνεται δραματικά καθώς αναβαθμίζονται οι δυνατότητες σου και το timing οπότε με τον καιρό σου φαίνεται πιο εύκολο(την μάχη με τα gargoyles την έπαιξα 20 φορές για να την περάσω στην αρχή.Τώρα ποια μου φαίνεται απο τις πιο εύκολες μάχες του παιχνιδιού..ούτε ένα hit δεν μπορούν να μου  ρίξουν  ).

Πέρα απο την δυσκολία όμως, έχει καταπληκτική ατμόσφαιρα και artwork καθώς και ένα πολύ ενδιαφέρον multiplayer. 

Προσωπικά δεν έχω ευχαριστηθεί άλλο game έτσι και για μένα είναι κορυφή , κατά την ταπεινή μου άποψη.  :P

Ένα πολύ πρωτότυπο action rpg, λίγο παλιό όμως:

avcapc038.jpg

Δημοσ.

Σαν παιχνίδι είναι δύσκολο αλλά ναι δεν έχει κάποια μυθική δυσκολία, υπάρχουν και πολύ δυσκολότερα.Το θέμα είναι οτι η δυσκολία του δεν σε κοροϊδεύει όπως σε άλλα παιχνίδια, ξέρεις οτι άμα πεθάνεις το φταίξιμο είναι δικό σου και μόνο.Βέβαια όσο παίζεις η δυσκολία του μειώνεται δραματικά καθώς αναβαθμίζονται οι δυνατότητες σου και το timing οπότε με τον καιρό σου φαίνεται πιο εύκολο(την μάχη με τα gargoyles την έπαιξα 20 φορές για να την περάσω στην αρχή.Τώρα ποια μου φαίνεται απο τις πιο εύκολες μάχες του παιχνιδιού..ούτε ένα hit δεν μπορούν να μου  ρίξουν  ).

Πέρα απο την δυσκολία όμως, έχει καταπληκτική ατμόσφαιρα και artwork καθώς και ένα πολύ ενδιαφέρον multiplayer. 

Προσωπικά δεν έχω ευχαριστηθεί άλλο game έτσι και για μένα είναι κορυφή , κατά την ταπεινή μου άποψη.  :P

Ε ναί, για το υπερβολικό hype λέω κυρίως - μιλάμε για ατάκες του στυλ "seperates the Men from the Boys" και "if you're a hater, go play pacman instead" (λέξη προς λέξη quotes απο τα διάφορα fora που διάβαζα πριν αγοράσω το παιχνίδι) οι οποίες τελικά φαίνονται ακόμα πιο γελοίες τώρα που έχω ρίξει 20-25 ώρες στο game.

Τώρα για την δυσκολία, υπάρχουν μερικές στιγμές που το είδα "άδικο", κυρίως σε σημεία που κάνει νερά το clipping (συγκεκριμένα, σε ορισμένους στενούς διάδρομους όπου δεν μπορείς να κάνεις vertical swing, ενώ οι enemies μπορούν χωρίς να τους εμποδίζουν οι τοίχοι), ενώ είχα και μια-δύο περιπτώσεις όπου bosses με "καθάριζαν" μέσα απο πόρτες και τοίχους (συγκεκριμένα, οι Havel the Rock και το Hellkite Dragon στη γέφυρα).

Εννοείται όμως οτι είναι αρκετά ευχάριστο παιχνίδι (ειδικά επειδή είναι ελαφρώς non-linear, εμπνέει ωραίες συζητήσεις μεταξύ φίλων), απλά κάπως overhyped απο τους fans. 

P.S. Στα gargoyle μια φορά δεν είδα πρόβλημα, μια και ο Knight Solaire που μπορείς να κάνεις summon απ'έξω με βοήθησε αφάνταστα :P. Στο Gaping Drake απο την άλλη, έφαγα το ξύλο της χρονιάς μέχρι να καταφέρω να κόψω την ουρά του...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...