J-son_500 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά και καλά Χριστούγεννα, την φωτογραφία αυτή την έβαλα λόγω εποχής, άμα θέλετε βρείτε το, είναι από τα πιο εύκολα !! Δεν ξέρω να την βάλω αλλιώς οπότε ορίστε
Greygore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 @GhostRiderLSOV - Κάποιο Neon Genesis Evangelion είναι σίγουρα, αυτά τα EVA-01 βγάζουν μάτι (τη σειρά μια φορά δεν την είδα ολόκληρη, έπαθα brain squeak με τα πολλά θεολογικά που είχε μέσα - αγαπάω και mecha δεν )
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 @J-son_500, Battlefield 3. @Greygore πρέπει να δεις την σειρά μέχρι τέλους και μετά να δεις το End of Evangelion (που αλλάζει το τέλος ) και μετά να δεις το Rebuild of Evangelion (που αλλάζει το στόρυ), επίσης κάθε manga έχει διαφορές σε αρκετά σημεία νομίζω και γενικά it's a big brainfuck. Και βάζεις!
Greygore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μάλλον θα μείνω με τα hurr-durr-feel-good-silly που έβλεπα πάντα, έτσι όπως το περιγράφεις με βλέπω είτε να κοιμάμαι, είτε να χτυπάω το κεφάλι μου στο keyboard απο τα πολλά retcon
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Delve Deeper, πολύ συμπαθητικό παιχνίδι.
brickman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 (+ ότι έχω βαρεθεί να ακούω το "Negative Ghost Rider, the pattern is full" από κάθε Αμερικανό που με γνωρίζει online.) http://www.youtube.com/watch?v=vdHBsWXaHN8
Greygore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Delve Deeper, πολύ συμπαθητικό παιχνίδι. Σωστός - το είχα και καθόταν καιρό στο backlog και το δοκίμασα πρόσφατα - κατά κάποιο τρόπο μου θύμισε επιτραπέζιο παιχνίδι (με την καλή έννοια) σε σημείο που σκέφτομαι να αγοράσω 2-3 ακόμα copies για φίλους .
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Πράγματι έχει στοιχεία επιτραπέζιου, υπάρχουν και δύο dlc, το ένα απολύτως δωρεάν. Συνεχίζουμε:
sn0u Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Neon Genesis Evangelion δεν το έχω παίξει αλλά έχω δεί το anime.. (ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΙΣΩ) χααχαχ
Greygore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) To Flotilla είναι αν δεν κάνω λάθος, αρκετά "ιδιαίτερο" TBS (μακάρι να ήταν real-time, θα θύμιζε αφάνταστα το Homeworld) Edit: @Snoob, πάντως το Delve Deeper έχει κάτι που δεν έχω δει χρόνια σε επιτραπέζιο και πάντα έβγαζε πολύ γέλιο (π.χ. σε κάτι παιχνίδια τύπου Settlers of Catan που οι συμμαχίες μεταξύ παικτών αλλάζουν σε κάθε γύρο) - το function με το οποίο τοποθετείς tile όπουδήποτε θέλεις, με το οποίο μπορείς είτε να βοηθήσεις είτε να "καταστρέψεις" τον αντίπαλο (και φυσικά να σου κάνουν το ίδιο στο επόμενο round), μου άρεσε αφάνταστα Edit: Whoops, typo στο Catan Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2012 από Greygore
Bigi444444 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Με ψήσατε να δώσω 1,52€ και να το πάρω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 To παιχνίδι έχει στοιχεία text adventure αλλά και space combat. Θα το έλεγα κατά κάποιον τρόπο (όχι απόλυτα) πρόδρομο του FTL.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Ζητώ συγγνώμη, για κάποιο λόγο δεν είδα νωρίτερα ότι δόθηκε η απάντηση, πράγματι το Flotilla είναι.
Greygore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 My fault, έγραψα αρκετό πράμα και δεν φαίνεται αμέσως
Προτεινόμενες αναρτήσεις