brickman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μετά απο αρκετό ψάξιμο, επιμένω οτι το screenshot είναι απο το Unreal 2: The Awakening. Αν βρήκες το συγκεκριμένο screenshot απο το Star Wars RP forum "The Vast Empire", ΔΕΝ είναι mod του KotoR, ασχέτα απο τα tag που χρησιμοποιήθηκαν. Η συγκεκριμένη εικόνα έγινε upload απο τον χρήστη Jennabelle του συγκεκριμένου forum για χρήση ως avatar (βλ. σχετικά forum posts #139, #140, #152) και αρχικά εμφανίστηκε στο review του shaith στη σελίδα Elite Bastards (η συγκεκριμένη screenshot έγινε post σε σχετικό forum topic). BTW, το πορτοκαλί περίγραμμα στην εικόνα (μαζί με το όνομα του χαρακτήρα) είναι το "use" interface του παιχνιδιού και μπορείς να το δεις και στο demo του παιχνιδιού σε διάφορες πόρτες που "χρησιμοποιεί" ο πρωταγωνιστής. Στην περίπτωση που κάνω λάθος βέβαια, θα ήθελα ένα link για το σχετικό mod μια και παίζω αυτό τον καιρό το KotoR (με αφορμή την προσθήκη του 2ου στο Steam πριν απο λίγο καιρό ) Σωστος, kotor 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Εγώ θα έλεγα πάντως ότι δεν είναι καλό να βάζουμε mods. Τουλάχιστον όχι άγνωστα (μα καλά, Unreal II mod για KOTOR 2 ?!?).
brickman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Εγώ θα έλεγα πάντως ότι δεν είναι καλό να βάζουμε mods. Τουλάχιστον όχι άγνωστα (μα καλά, Unreal II mod για KOTOR 2 ?!?). Μα εαν εβλεπες πισω τις πορτες και το γκαλαξι μαπ θα το ειχες βρει
Greygore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μα εαν εβλεπες πισω τις πορτες και το γκαλαξι μαπ θα το ειχες βρει Το spoiler που έβαλα το διάβασες; Αν ναι, θα ήθελα να μου πείς το όνομα του mod ή ακόμα καλύτερα να δώσεις ένα download link. Μια και συνεχίζω βέβαια, ακόμα ένα καινούριο το οποίο έχω ερωτευτεί λόγω του απίθανου soundtrack και του καταπληκτικού του art:
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Πράγματι είναι καταπληκτικό το Fly'N.
brickman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Το spoiler που έβαλα το διάβασες; Αν ναι, θα ήθελα να μου πείς το όνομα του mod ή ακόμα καλύτερα να δώσεις ένα download link. Ναι το διαβασα. Δεν ξερω ονομα, απλα νομιζα οτι ηταν mod.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Λοιπόν, δε θυμάμαι αν το έχω ανεβάσει ξανά, αλλά μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση ο συγκεκριμένος τίτλος (παρότι ως παιχνίδι δεν έλεγε πολλά) λόγω θέματος:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Είχα βάλει εγώ παλιότερα screenshot από το Gender Wars.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 H αλήθεια είναι πως δε το θυμόμουν. Είχε γέλιο, όμως, και νομίζω πως συνοδευόταν από ένα βιβλιαράκι με κάποιο background story ή κάτι τέτοιο. Συνεχίζεις
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Κάτι εύκολο κι από εμένα:
sn0u Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Κάτι κοντινό με Transformer μου μοιάζει δεν το χω ξαναδεί...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Παίζει πολύ να έχω ξαναβάλει, αλλά όχι την συγκεκριμένη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις