Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το frontier II δεν θα είναι (ακομα προσπαθω να το τρεξω σε dos)

Α,ρε retrogaming

Που κολλάς;;; Αν έχεις περασμένο το freedos(ολόκληρο )και τρέξεις την επιλογή με το jems αφήνει αρκετή base memory ελεύθερη και τρέχει και την extended οπότε παίζει χωρίς προβλήματα.

(Το κόλπο είναι να έχεις αρκετά παλιό Η/Υ ώστε να μην κολλάει το jems ,σε κάνα δυο λιγάκι ποιο νέα πισιά που έχω μου κολλάει. :( μόνο στον αρχαίο μου τρέχει άνετα)

Δημοσ.

Ahem.... Imperium Galactica II αν δεν κάνω λάθος (το οποίο δεν θυμάμαι να μου άφησε καμιά ιδιαίτερη εντύπωση).

• Moderators
Δημοσ.

Σαν να θυμάμαι παρόμοια απάντηση και παλιότερα, οπότε μάλλον το είχα ξαναβάλει; (με άλλη pic)

Εμένα μου άρεσε και είχα και φοβερά cutscenes (για την εποχή του)

http://www.youtube.c...3k8hbg-M#t=422s

Η σκηνή που ξεκινάει από το 07:02 έλεγα ότι την είχαν δει πριν κάνουν το SW: Episode II για το Asteroid Chase.

(και προφανώς του IG II είχαν δει το Asteroid Chase του Empire Strikes Back. :P)

ΥΓ. Το Imperium Galactica III έγινε το Nexus: Jupiter Incident.

Βάζεις. :P

Δημοσ.

Το Nexus το παιζω εδω και ενα μηνα, ειναι καλο, εμενα μου αρεσει, αν και.... λιγο..

Για το freedos θα το κοιταξω, ειναι η 4η φορα που προσπαθω να το τρεξω, με GWDOS πως το λενε δοκιμασα και με διαφορα, τωρα ειδικα με τα 7, εχει μεινει ο φακελος στο desktop απλα, να δουμε i'll put it in good use? :eek:

Συνεχιστε με το space theme και αν γινεται βαζετε σχετικα καινουργια παιχνιδια μηπως και τα εκγαταστήσουμε να παιξουμε λιγάκι. Προς το παρον θα παιξω το Free Space 2 (Το 2 κατεβασα με τη μια...) B)

Για βαλε τιποτα μηπως το βρω θελω να βαλω και γω..... :cry:

Δημοσ.

Για το freedos θα το κοιταξω, ειναι η 4η φορα που προσπαθω να το τρεξω, με GWDOS πως το λενε δοκιμασα και με διαφορα, τωρα ειδικα με τα 7, εχει μεινει ο φακελος στο desktop απλα, να δουμε i'll put it in good use? :eek:

Αν μιλάμε για μέσα από τα 7 πέρνα το DosBox σε συνδυασμό με το Dfend(στην ίδια σελίδα) γίνεται πανεύκολο να προσθέσεις παιχνίδια,τα κάνει όλα σχεδόν αυτόματα.

Δημοσ.

Αν μιλάμε για μέσα από τα 7 πέρνα το DosBox σε συνδυασμό με το Dfend(στην ίδια σελίδα) γίνεται πανεύκολο να προσθέσεις παιχνίδια,τα κάνει όλα σχεδόν αυτόματα.

Ευχαριστώ θα το κοιταξω τώρα, το παιχνίδι και αυτό μου θυμιζει κατι με το squadron πανω πανω αλλα και παλι...

Ισως επειδη και τα space sims οπως και αλλες κατηγοριες, εχουν κοινα στοιχεία.

Δημοσ.

Δε ξερω ποιο ειναι θα το βρω ισως αυριο, λοιπον εβαλα το dosbox και ετρεξα το first encounters!! δεν το περιμενα οτι ειναι σχεδον ίδιο με το frontier, βασικα ειναι ολόιδιο! Μαλλον δεν εχω κατεβασει τη σωστη εκδοση, δε ξερω, υποτιθεται οτι ειναι καλυτερο με λιγο καλυτερα γραφικά! Αυτο λεει frontier στην αρχη, τελος παντων, καταφερα το απογείωσα και εκανα και μια συναλλαγή, ίσως το παιξω λιγάκι. Κανενα καλο παιχνιδι στο διαστημα με στοιχεια στρατηγικής όπως το freelancer αλλα πιο..."ελευθερο" εχετε κατα νου?!

Δημοσ.

Hint: Είναι του 2002 σε παρόμοιο στυλ με το IG II.

Haegemonia, το είχα πάρει free δώρο από περιοδικό, αν και δεν το έπαιξα το αναγνωρίζω :D

Δημοσ.

Αχά ναι, τώρα το θυμήθηκα. Το είχα παίξει κι εγώ λίγο αυτό και μου είχε φανεί ενδιαφέρον. Ωραίο παιχνιδάκι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...