Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Κάποια σχέση με το "Epic" της Amiga;
nzeppos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Θεϊκό* και το Epic, αλλά όχι δεν είναι αυτό. Είναι αρκετά μεταγενέστερο. * ακόμα πιο θεϊκό ήταν ότι το ίδιο το επίσημο manual του Epic έγραφε πως αν πατήσεις numpad enter, θα έχεις άπειρα όπλα και καύσιμα. what were they thinking???
atsoft Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Τόσο καλό το freespace έ?? Θα το βαλω λοιπον, οχι δε λιωνω σ'αυτό, στο skyrim λιώνω, εχω βαλθεί να το τερματίσω το main story, εβαλά και ενα patch... To game δεν ξερω ποιο είναι, η μαλλον δεν μου ερχεται... το frontier II δεν θα είναι (ακομα προσπαθω να το τρεξω σε dos) ασε που θα ειναι πιο καινουργιο δ'αυτο... Μου ερχεται κατι εχω δει review αλλα δεν το θυμαμαι...
nzeppos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Επόμενο hint: είναι του 2000. ps: το Freespace 2 όντως ήταν ασύλληπτο παιχνίδι, ειδικά αν σκεφτούμε πότε κυκλοφόρησε (1999). Με τα mods που έχουν βγει και με την πολυπλοκότητά* του, νομίζω άνετα αντέχει και σήμερα. Το δε σενάριο είναι κι αυτό καταπληκτικό. pps: +1 για το Skyrim, αυτό τον καιρό το έχω βάλει λίγο στην άκρη αλλά λέω να το ξαναπιασω τώρα που κατέβασα και το Hearthfire. Ούτως ή άλλως έχω πειστεί ότι δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ * μιλάμε για space sim με πάμπολλα controls, όχι πίου-πίου χαζομάρες.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Περί Freespace 2 Κάποια στιγμή πρέπει να ξεσκονίσω το blog μου και να γράψω γενικά για την σειρά. Εγώ είχα πωρωθεί με το μέγεθος των διαστημοπλοίων (1 και 2) και με τα beams στο 2. Αλλά ναι, το σενάριο μου άρεσε γιατί ήταν "μαύρο". Αφού στο πρώτο (στόρυ spoilers) όταν έρχονται οι Shivans διαλύουν τα πάντα, αφού δεν έχουν ακόμα ασπίδες οι Terrans και οι Vasudans. Μετά που φτάνουν κάπως την τεχνολογία σε ανεκτά επίπεδα, το Lucifer διαλύει ό,τι βρει μπροστά του και για να το σταματήσουν κόβεται το jump προς την Γη με αποτέλεσμα ο στόλος να μείνει αποκομμένος, δηλαδή πύρρειος νίκη. Και μετά που ξεκινάει το 2ο (περνάω το Silent Threat expansion, δεν μου έκατσε ποτέ το στόρυ του τρελά) που έχει περάσει τόσος καιρός και δεν έχουν καταφέρει να γυρίσουν πίσω, αλλά τουλάχιστον οι Shivans δεν έχουν εμφανιστεί και η GTVA (Galactic Terran Vasudan Alliance) απλά κυνηγάει τους διαστημικούς κου-κλουξ-κλαν. Και μετά... - Shivans: We are back. Με το Sathanas να είναι το νέο σούπερ-διαστημόπλοιο τους (και τα 4 beam weapons του μπροστά να τρώνε οτιδήποτε μικρότερο). - Όποτε κυνηγάς τον Bosh (πώς γραφόταν), να την κοπανάει γιατί θέλει να επικοινωνήσει με τους Shivans (θυμάμαι το ωραίο cutscene στο πρώτο που μπήκαν σε διαστημόπλοιο τους και... hostile action. - Σχεδόν σε κάθε αποστολή τα objectives να αλλάζουν γιατί κάτι πήγε κατά διαόλου. - Όποτε η GTVA "κερδίζει", τελικά δεν... Όπως με την καταστροφή του (τραυματισμένου) Sathanas (που σχεδόν κόντεψε να χαλάσει το αντίστοιχης δύναμης GTVA Colossus) και που μετά σε Covert Ops βρίσκεις ότι υπάρχει ολόκληρος στόλος (!!!) από αυτά και το επόμενο Sathanas αναγκάζει το Colossus να κάνει ram/αυτοκτονία για να την γλυτώσει όποιος μπορεί και που αρχίζει η GTVA να κάνει τακτική καμμένης γης με το να ανατινάζει Jump points για να κλείσει τους Shivans με αποκορύφωμα στο τέλος που οι Shivans κάνουν έναν πλανήτη Supernova και ακόμη και αφού το γλυτώνει αυτό ένα μέρος της GTVA, οι Shivans απλά έχουν καθυστερήσει, δεν είναι σταματημένοι και είναι κάπου εκεί έξω και το μέλλον του 3 αν έβγαινε ποτέ, θα ήταν ακόμη πιο μαύρο. Βασικά, οι Shivans ήταν οι Reapers πριν τους Reapers. Ασταμάτητοι, χωρίς να καταννοούμε τι θέλουν, να έχουν νικήσει προηγούμενους πολιτισμούς και έχοντας τεράστια νούμερα. Και φυσικά είχε και πολύ ωραία high-speed battles στο διάστημα. Atsoft, πρώτα παίξε το πρώτο και μετά το Freespace 2. Αν και το πρώτο είχε κάτι πραγματάκια στο gameplay π.χ. αν καθόσουν δίπλα σε capital ship με φουλ ασπίδες, τα κανόνια του δεν μπορούσαν να σε φάνε, ενώ εσύ με το μικρό laser του κατέβαζες συνέχεια health. Βάλε και time compression και είσαι κυριλε. Στο 2 φυσικά ήθελες συγκεκριμένα anti-capship όπλα αι είχαν anti-fighter beams που πέρναγαν ασπίδα και θωράκιση σαν βούτυρο. Και μην σε έπιανε anti-capship beam, γιατί τότε ήταν DBZ "χάνομαι σε μια λάμψη" κατάσταση. 2
nzeppos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Πω ρε φίλε, τι μου θύμισες τώρα... Τι συγκίνηση.
atsoft Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Το εβαλα να κατεβαίνει χιχιχι... πες ποιο ειναι αυτο γιατι θα μας παρει καμια βδομαδα να το βρουμε... )) Οντως το skyrim τεράστιο, το main story ομως μου φαινεται σχετικά μικρο, είμαι 2 κεφαλαια πριν το τελος... 18-19 lvl είμαι, κλασσικα εχω nord fighter/mage. Τρομερο game... και απο τα λιγα που σηκωνει ααανετα το pc-aki μου. Ενα AMD 3800x2 με 1GB RAM! (Αλλα έχω την 8800gtx) Lenovo στη μαρκα και στο στησιμο. (?) ε: Εχω ξανα βάλει και το freelancer αλλα θυμηθηκα οτι εχω σπαταλησει 5-6 μηνες απο τη ζωή μου (24ωρα) και χωρις το cheat δε το τελειωνα με τιποτα...ειδικα στο τελος...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Ε όχι να το πει ακόμα, θα το βρούμε.
nzeppos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Ε, καλά αν παίζεις μόνο το main story τότε όντως έχει τελειωμό. Φαντάσου εγώ έχω φτάσει κάπου level 40-45 και πιθανολογώ ότι δεν είμαι ούτε στα μισά του main story.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Ε να λοιπόν, για να μην το έχω παίξει ποτέ (δυστυχώς), αλλά το είχα πολύ ακουστά και στο τέλος το βρήκα (νομίζω; ), Tachyon: The Fringe. (3 τελευταία posts εδώ ξεκινάνε με "Ε". ) 2
atsoft Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Βαζεις ghost! e: Εχω αφησει πολλα απο τα side-quests που οντως δεν εχουν τελειωμο για να προχωρησω στο main story αφου ξοδεψα κανα 5 μηνο να ανεβαζω τον χαρακτηρα. 40 είσαι σύ? Μωρε μπραβο... Βλεπω και κανα walkthrough που και που, βοηθαει.. που και που ομως... αμα κολλαω πουθενα και για γενικα tips.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Από την ίδια χρονιά, αλλά όχι simulator:
atsoft Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Star Wars: X-Wing Alliance ?? Ειναι και σε replay mode, που να το βρω... προσπαθησα παντως..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Όχι. Το X-Wing Alliance ήταν Space Sim. Meh, τώρα πρόσεξα κάτι κακό, αλλά δεν πειράζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις