Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ειναι Wonder boy.για να βοηθησω ειναι action adventure αλλα εγω λεω οτι εχει και μερικα στοιχεια απο Rpg μεσα .εποχη 8086 επεξεργαστων φανταστειτε.σε δισκεττες ηταν.

Δημοσ.

Pouline βάλε κανένα άλλο screenshot γιατί με το πρώτο search το βρήκα :P Δεν λέω ποιο είναι γιατί δεν είναι έτσι οι κανόνες (ούτε που το ήξερα το παιχνίδι βασικά)

Δημοσ.

game5.png

..

1745.png

game4.gif

3 ώρες να φορτωσει το συγκεκριμενο παιχνιδι, στην amiga μου... απ'τα καλα παλια strategy/trader games. 3 disks nomizo...

• Like 1
Δημοσ.

heheheci.jpg

Πολυ καλό λένε, δεν το εχω παίξει είναι του 1999 και μαλλον θα του ριξω μια ματια καποια στιγμή.

Δημοσ.

Λοιπόν το έχω τελειώσει σίγουρα αυτό (όπως και τα περισσότερα του είδους, πχ. Wing Commanger, Freespace κλπ). Αλλά τώρα δεν μου έρχεται το όνομα ρε γμτ, ένα της Microsoft δεν είναι; :huh:

edit: άκυροοοοοοοοοοοοοοο, μα πόσο γκαβός είμαι πλέον. Το Freespace 2 δεν είναι; Από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών και αποτελεί διαρκές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που δεν έχει βγει ακόμα 3η έκδοση. Το άλλο της Microsoft που έλεγα πρέπει να είναι το Freelancer.

Μάλιστα το Freespace 2 θυμάμαι ότι έχει ξαναμπεί, είναι στο post #2081.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν το πρόλαβα. :P

Κι εμένα είναι αγαπημένο το Freespace 2. Atsoft, δες το. Έχουν κάνει και αρκετά mods στα γραφικά του, αφού η μηχανή του έγινε μετά ανοιχτή στο κοινό.

Δυστυχώς δεν βγήκε ποτέ sequel. :(

Δημοσ.

Λοιπόν, μιας και ο φίλος atsoft αργεί (στοιχηματίζω ότι έχει ήδη κατεβάσει το Freespace 2 και λιώνει νυχθημερόν!!), συνεχίζω για να μην χάνουμε χρόνο:

Αν το θρυλικό Elite είναι ο πατέρας όλων των space sims και το Freespace 2 είναι ίσως το καλύτερο (κατ' εμέ), αυτό που βάζω είναι σίγουρα μέσα στην πρώτη πεντάδα. Με συγκίνηση θυμάμαι την εποχή που όργωνα τα ηλιακά του συστήματα, τεράστιο παιχνίδι!

post-47640-0-97842100-1352997515_thumb.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...